ktnzehra49 Kubraygun_ kötü bişey söylemedi bi sıkıntı yok 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleteyim dedi geç döllenme olmuş benek henüz keseye yerleşmemişti
Kubraygun_ ktnzehra49 ay işte keşke bana da öyle deselerdi de bende kendimi üzmeseydim ben daha 5+4deyken kalp atışı duyulmuyor kürtaj dedi ve betam o haftadayken 24000 geldi
Papatyams_2021 Kubraygun_ hayır 5 ci haftada gittiğimde 2 hafta sonra yine gel kalp atışına bakalım dediler 9 cu haftada gittim vardı
Derya2867 Ben de bu şu an 6ıncı haftadayım 5inci haftada kese göründü 9uncu haftadan önce de kalp atışı dinlemeye gitmicem çünkü bu hafta yada haftaya gittiğimde belki duyulmayabilir doktor kürtaj diyip moralimi bozabilir
esmanurky Kubraygun_ canım şuan seninle aynı durumdayız 2 haftadır benimde duyulmadı doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi Ümit vermedi Perşembe günü büyük ihtimalle sanırım kürtaj yapacak Allah yardımcımız olsun
Kubraygun_ ktnzehra49 yarın gidicem ama ben beklemeyi düşünüyorum ne zamanki bebek gelişmeyi durdurur o zaman kürtaj olurum
Zeyna2601 Kubraygun_ benm 6+4te yolk sac bile olusmamıstı 6+6 da yolk sac olustu ve bugun kalp atısını duydum 7+1
ktnzehra49 Kubraygun_ inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım inşallah kalp atışlarını dinlersin bebişinin sağlıklı olduğunu öğrenipte güzel haberlerle gelirsin
Kubraygun_ Papatyams_2021 benim yarın tam 7 hafta oluyor bakalım ne olacak atışı duymasam bile gelişimi iyiyse de beklicem
Papatyams_2021 Kubraygun_ hayırlısı olsun cnm inş duyarsın ama normalde 10 haftaya kadar bekleniyor 10 cu haftaya kadar vakti var