Kubraygun_ Kızlar iyi geceler biz 6+4 olduk ama iki haftadır kalp atışı duyulmuyor kürtaj olabileceğimi söyledi doktorlar ben bekliyorum şu anda daha erken olduğu için sizde yaşayan oldu mu acaba kaçıncı haftada duydunuz?
Fehime16 Kubraygun_ ben canım 9haftalikta duydum 6+3du keseyi gördü sadece 3hafta sonra kontrol edelim dedi gittiğimizde çok şükür duyduk üstüne bide 1hafta önde gidiyor dedi olumsuz kötü dusunme
Rose91 Kubraygun_ Bir doktorla sakn kalma bir doktora guwenip kürtaj olmaaa… Mutlaka birkac doktora muayene ol…
Kubraygun_ boncukbiranne bekliyorum şu an benim en son reglim 23 marttı normalde 9 haftalık olması lazımdı ama ben reglime yakın hamile kalmışım ondan kaynaklı olabilir mi acaba
Kubraygun_ Deletedmom_5 en son 23 martta regl oldum normalde 9 haftalık olmam lazım ama ben reglime yakın hamile kalmışım ondan olabilir mi acaba
Elifffi Bende hamile olduğumu anladığımda ilk 6 haftalıkken gitmiştim canım kalp atışını bırak kese bile doğru düzgün görünmemişti doktor bekleyelim dedi 8.haftada tekrar gittik o zaman kalp atışını duyduk
Kubraygun_ efelettin benim en son reglim 23 Mart benim normalde 9 hafta olmam lazımken 6+4deyim zaten reglime yakın hamile kalmışım ondan kı acaba geç duyabiliriz diye düşünüyorum
Fatmakara97 Kubraygun_ benim son adet 19 Mart 11 haftadayız canım geç döllenme olabilir çünkü benden baya geridesin doktor cinsiyet tahmini yaptı bile bana bebek kesede göründü mü canım peki ben 7. Haftada duymuştum ama 9. Haftada duyan da varmış
Cnnx Kubraygun_ umarım duyarsınız canım içini ferah tut olumlu düşün hep benim de ilk gebeliğimdi boş gebelik diye çok korkmuştuk ama çok şükür değilmiş şuan 11.haftaya gireceğiz🙏🏻
Oksuzoglu Kubraygun_ Duyarsın canım inşallah içini feraklh tut bnde ilk gittiğimde 6 haftalık ti 8. Haftamda duydum bnde