Nur6102 Kızlar folik asit kullanıyor musunuz ben kullanmayı düşünmüyorum folat içeren besinleri tüketmeyi tercih ediyorum sizler napıyorsunuz
Seross10 Nur6102 keseyi görmeye pazartesi gideceğim doktorum belki o zaman folik asit yazar ama ben şu an avokado yemeye dikkat ediyorum her sabah kahvaltıda folikasitten zengin çünkü maden suyu süt kefir kuru yemiş kuru meyve yiyorum gün içinde
Meryemce92 Nur6102 4+3 😇 beta takibi yapıyorum hala. Çarşamba bir daha kan vericem ona göre doktordan randevu alıp gdicem keseyi görmeye.
Esranur-y Kızlar benimde 5+4 ama karnım sürekli ağrıyor. Gerinme isteği oluyor sürekli sizce bişey olur mu ilk kez anne olacağım
Nur6102 Esranur-y bende de var o aynı haftadayız bol bol su iç ve idrarını hiç tutma o şekilde biraz daha rahat oluyorsun peki keseyi gördün mü
Esranur-y Nur6102 evet keseyi 6 gün önce gördüm, başka bi şehirdeydim ama istanbula gittiğinde 15 gün sonra tekrar git dedi ordaki doktorum
2609nrgl Nur6102 merhaba 💖 benimde 4+1 hayırlısı ile pazartesi kan vericem inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir
2609nrgl Derenils ben 4+1 im ama ovulasyon takibi yapıyordum 14 gun sonra gebelik testi yapmamı söyledi ama oncesinde de goguslerimde sislik ve damarlar vardi simdide ufak.ufak bas donmelerim gecw aciklamalari sık idrara çıkma
2609nrgl havuclukekk maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 4+1 kanı gecikmeniz olunca mi verdiniz
havuclukekk 2609nrgl amin cümlemize🤲🏻 4+2 de verdim ben bu sefer sabırsız davrandım ama doktora gitmek için biraz daha büyümesini bekleyeceğim🤲🏻☺️