Nur6102 bebegim42_ bebegim42_ benim fikrim sabredip yedinci hafta da gitmek ama en erken 6. Hafta da da gidebilirsin kese ve kalp atışı için
bebegim42_ Nur6102 ilk bebeğimde 8 haftalıkken gittim kalbi durmuştu bu defa aynı şeyleri yaşamam inşallah
Tubaturan Bende dun test yaptim galiba suan 3+5 im ve iki cizgiyi gprdum baya belirgindi pazartesi kan verneye gidecegim 2. Hamileligim ınşaallah🥰🥰
havuclukekk 2609nrgl amin cümlemize🤲🏻 4+2 de verdim ben bu sefer sabırsız davrandım ama doktora gitmek için biraz daha büyümesini bekleyeceğim🤲🏻☺️
Seross10 havuclukekk 1163 çıktı değerim benimde kaç haftalık oluyor acaba doktor birşey demedi pazartesi keseyi görmek için gelin dedi
havuclukekk Seross10 benimkine haftasıyla uyumlu dedi sizin de 4 haftalardadır yakın çünkü değerlerimiz kese görünür pazartesi giderseniz ama bebek görünmeyebilir erken olduğu için her şey gönlümüzce olsun sağ salim kucağımıza alalım🤲🏻
Seross10 Nur6102 keseyi görmeye pazartesi gideceğim doktorum belki o zaman folik asit yazar ama ben şu an avokado yemeye dikkat ediyorum her sabah kahvaltıda folikasitten zengin çünkü maden suyu süt kefir kuru yemiş kuru meyve yiyorum gün içinde