AlyaEkmen_ a61_ bendede mevcuttu regl olacakmisim gibi oluyordu hep doktorum kanama ve lekelenme olmadığı sürece kasık ağrısı normal dedi bebek yerleşiyor rahim büyüyor kasılma yapıyor vs demişti 🙈yani kanama ve lekelenmeniz yoksa korkulcak bişey yok
Dilek123321 Bende bugün 5+5 oldum dün gördüm keseyi yola sak oluşmaya başlamış 2 hafta sonra gel bebeği de kalbini de duyarız dedi bu da görüntüsü https://imgyukle.com/i/ObkshQ
01rebirth Merhaba arkadaşlar kan testi sonucum şimdi çıktı değerim 23,3 doktor hamilesin ama tekrar yaptırmalıyız dedi yükseliyor mu diye bakmak için, benim gibi olan varmı aranızda
AlyaEkmen_ 01rebirth canım stres yapma sonuç 100 de çıksa 500 de çıksa 2 gün sonra için yine kan istiyorlar yükseliş var mı diye zaten 2000 bin üstü çıkmış olsa direk kese görünürdu bir daha kan istemezdi ben geç kan vermek zorunda kaldım 5.haftama girmiştim 6bin küsurlerdeydi doktorum bir daha kan istemedi yükseliş görmek için direk keseye bakalım gorunur dedi göründüde 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı yani rutin herkese 2 günde bir takip yapılıyor 5 üstü gebelik var demek artışa göre de sağlıklı olup olmadığına bakıyorlar 🍀
Ecemk66 01rebirth 5+5 pazartesi kan verdim 1640 çıktı 6+1 de yAni bu pazartesi de doktora gidecegimm🥰
Hasibe04 Derenils merhaba bende belirti yoktu günüm geçince anladım zaten istiyorduk çok şükür oldu 6 haftalık şuan
Nur6102 sibelbulut keseye baktırdım mı ben 7. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum ama bilmiyorum ilk hamileliğim heyecan da çok var sabredebilirim inşallah 😂
Hasibe04 3033 ben 4 haftalıkken gitmiştim görünmedi bir hafta sonra tekrar çağırdı doktor o zman gördü bir hafta sonrada kalp atışını duydum allahım isteyen herkeze nasip etsin