Sirius0 orkide21 benimde öyleydi normal dedi . Banada fazla geldi nasıl doğurcam falan dedim ama ortalama 3200 falan doğar dedi
eaaysenur 77Ozge77 banada 2450 gram dedi bende korktum ilerleyen süreçte daha çok kilo alır mı nasıl doğumu olur diye bi bende değilmiş o zaman bu durum 🤷♀️
eaaysenur Melikesvm sizinkiside tosbik bi bebek olacak o zaman Allah’ın izniyle 🐣 benimkisine 2450 dedi bende bi an tedirgin oldum kilo alımı devam ederse normal doğum zorlaşır diye sizede aynısı dendi mi
Melikesvm eaaysenur ben dogum yaptım zaten 18gun oldu🥰 burayı bırakamadım yınede 4360 dogdu bebegım ben sezeryan ıstemıstım zaten ama normal ısteyenler ıcın bebegın kılo alımı onemlı zayıf olması lazım ben yemegı kesmıstım 1ay onceden yeseydım 5 5bucuk dogardı 🥰
eaaysenur Melikesvm maşallah rabbim anneli babalı büyütsün💖 Ben doktoruma sordum diyet yapsam çocuğun kilo alımı durur mu diye ama genetiğe bağlı diyetle olacak bişey değil dedi. Yemek yememeniz kilo alımını durdurdu mu peki
Eliffff3351 Melikesvm benim de 27+4 te 1300 civarıydı acaba okadar kilo alirmi yoksa kilo alımı yavaslarmi merak ediyorum😊
Melikesvm eaaysenur ben 2gundur yemek yemıyorum az bıse kahvaltı yıyorum sadece hosaf rezene öeyve suyu ıcıyorum iştahım gıttı komple senındemı oyle
eaaysenur Melikesvm ben henüz doğum yapmadım 🙈 33+3 üm siz 1 ay önce yemek yemeyi bıraktım dediniz doğumdan önce mi bıraktınız onu sormuştum 🌸
Melikesvm eaaysenur ha prdon yemek yemegı derken ben cıg fındık badem cebız muz felan yerdım hergun onu yemegı bırakmıstım iştahım kesıldı yemektede aynı sekılde onları yemeye devam etseydım daha kılolu olurdu dedım 🙈 benımde 33de felan kesıldı ıstahım
eaaysenur 77Ozge77 bende normal doğum istiyorum tabi hayırlısı neyse o olsun ama sanırım sezeryan olabilirim henüz bişey belli değil 🙈 siz kendiniz mi tercih ettiniz sezeryanı
eaaysenur Melikesvm bende her gün 2 yumurta muz süt sürekli bebeğe kilo aldıran şeyler yiyordum bebeğim iyi olsun diye fazla yedim sanırım 😂😂
77Ozge77 eaaysenur Benim ilki zorunlu sezeryandı kordon dolanmasından o yüzden bu da sezeryan oluyor bugün kontrole gittim 2 haftada hiç kilo almamış hala 2500 gr çıktı. 😏
Gulsenyilmaz eaaysenur bende aynı ☺️ Ambalajli urun hiç yemedim sürekli muz hurma süt tarzi seyler yedim baya yaramış ☺️
Melikesvm eaaysenur sen kılo alsanda sorun yok ben 25kılo aldım 15kılo gttı bıle kendılıqınden cig badem cig fındık ceviz ye cok ıyı kılo aldırıyor bebege🥰
eaaysenur Gulsenyilmaz sanırım öyle olucak annesi hayırlısıyla doğsunlarda 🤲🏻 Siz normal mi sezeryan mı istiyorsunuz yoksa doktorunuz belirledi mi