Gulsenyilmaz eaaysenur bende aynı ☺️ Ambalajli urun hiç yemedim sürekli muz hurma süt tarzi seyler yedim baya yaramış ☺️
eaaysenur Gulsenyilmaz sanırım öyle olucak annesi hayırlısıyla doğsunlarda 🤲🏻 Siz normal mi sezeryan mı istiyorsunuz yoksa doktorunuz belirledi mi
Gulsenyilmaz eaaysenur sanırım sezeryan olacak bu şekil kilosu giderse ☺️ Doktor iki hafta sonra karar verelim dedi
Eliffff3351 Melikesvm benim de 27+4 te 1300 civarıydı acaba okadar kilo alirmi yoksa kilo alımı yavaslarmi merak ediyorum😊
Lezginka 33+4 bugün gittim, 2335kg ve 48 cm. Boyundan şüpheliyim kızlar, yanlış ölmüş yapılmıştır diye düşünüyorum bu günlerde 45 46 falan olur en fazla. Ölçümler çok doğru olmayabilir bu haftalarda
eaaysenur Gulsenyilmaz ikiniz için en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah rabbim herkesi bir avazda kurtarsın 🤲🏻🐣
eaaysenur CeydaDuman netten bakıldığında da bu civarlar yazıyor ama her bebekte farklılık gösteriyor ama çocuğa hem vitamin hem kilo aldıracak şeyler yiyebilirsiniz ben çok tükettim ama artık aza indirmeyi düşünüyorum 🙈
Melikesvm eaaysenur sen kılo alsanda sorun yok ben 25kılo aldım 15kılo gttı bıle kendılıqınden cig badem cig fındık ceviz ye cok ıyı kılo aldırıyor bebege🥰
eaaysenur Melikesvm bende 13 kilo aldım ama çok dikkat ediyorum çok kilo almak istemiyorum vücudum deforme olmasın diye 🙈