doga21 Nihal42- karşılaştırma çok yanlış, her bebek farklıdır. Ayrıca şuan kilosu değiş oluşumu ve gelişimi önemli. Kilo 30haftadan sonra önem kazanıyor, birden alır yeterki sağlığı gelişimi yerinde olsun
Miranmiray KZeynepk benimkide oğluma hamileyken 29.haftada 1550 Gr di. 40hafta 5 günlükken ultrasonda 3300 olcuyorlardi.ama bir sonraki gün digurdugumda 3750 Gr bir iglusum oldu evet okunmak zor ama ben ikinmama gerek kalmadı ebeler karnıma bastılar anca çıktı 🙈
Maria9 canserko valla bilmiyorum artık üstüne bi tane daha yaptıklarına göre bırakmıyorlar kaynanam eşimi 5.250 doğurmuş bide üstüne bida doğurmuş Yani ümidi kaybetmemek lazım tabi eski topraklar bizim kadar naıf olmasa da 🤣
KZeynepk BirTEK sabah kahvaltıdan önce 2 kaşık pekmez yiyorum kahvaltıda hergün düzenli olarak yumurta kaymak peynir zeytin düzenli yediklerim sadece bunlar canım
Kayasbht KZeynepk normal doğum istiyorsanız şimdiden eğitim alın ve doğal doğumu kolaylaştırıcı uygulamaları öğrenip vakti geldiğinde geç kalmadan uygulamanızı öneririm
KZeynepk Kayasbht internet üzerinden video izleyerekmi kastediyodunuz eğer öyle bildiğiniz bi site felan varsa öğrenebilirmiyim canım
gebeskaplumbaga Nihal42- canım yanlış anlaşılmak için söylemiyorum ama bebeğin biraz zayıf kalmış tabi sağlık en önemlisi ama biraz kilosuda önemli ben 19 haftalıkken gittiğimde 500 grmdı şuan 22 haftalığım daha kontrole gitmedim bol bol meyve kaşar ye kaşar bebeğe kilo aldırıyo❤️
Seuety gebeskaplumbaga ne alaka ya zayıf kalmış doktoru gayet iyi demiş siz niye zayıf diyorsunuz ki? Önemli olan sağlık hala ögnemediniz
gebeskaplumbaga Seuety sanane arkdşım ki ben kilo almasını istiyosa kaşar fln yemesini syledim duyar kasma hemen
Seuety KZeynepk Aşırı bir kilosu yok benim 30 haftalıkken 2400 dü ama önemli olan sağlık çünkü ben 2 buçuk kilo doğurdum gayette sağlıklı elhamdülillah
Cemrece ogrencianne35 Benim de gelmeye niyeti yok 38+3 um ve gelmezse 39 da suni ile baslaticaz dedi doktorum.. Sizin belirtiniz falan var mi hic
ogrencianne35 Cemrece 38+6 da muayene oldum hiç açılma yok dedi doktor sizde var mı he sadece rahimde yumuşama var ddi o kdr 😂
Cemrece ogrencianne35 Hiic bisey yok ben de ve persembeye kadar gelmezse suni o da olmazda sezeryan.. Normal istiyodum ben ama artik akisa birakiyorum hayirlisi napim 😐
Kayasbht KZeynepk https://instagram.com/gebeegitimokulu?utm_medium=copy_link istegramdan takip edin eğitimler oluyor bedava mesaj atıp öğrenin. Ayrıca perina mesajı Pelvik taban eğzersizi yürüyüş spor Squat nefes çalışmaları vs vs bunları da araştırıp öğrenin ne zaman yapılması gerekiyor vs