Cemrece ogrencianne35 Hiic bisey yok ben de ve persembeye kadar gelmezse suni o da olmazda sezeryan.. Normal istiyodum ben ama artik akisa birakiyorum hayirlisi napim 😐
Karanimo Nihal42- doktorunuz herşey iyi dediyse bence üzülmeyin :) bana şey demişti bu haftası önden gitme olayı için aynı yaşta farklı boyda ve kiloda olan insanlar var buda onun gibi aynı haftalık ama farklılar öyle düşünün :)
Kayasbht KZeynepk https://instagram.com/gebeegitimokulu?utm_medium=copy_link istegramdan takip edin eğitimler oluyor bedava mesaj atıp öğrenin. Ayrıca perina mesajı Pelvik taban eğzersizi yürüyüş spor Squat nefes çalışmaları vs vs bunları da araştırıp öğrenin ne zaman yapılması gerekiyor vs
KZeynepk BirTEK muz,kaşar,yumurta,peynir,ceviz,badem bunları bol bol ye canım bide ben hergün düzenli meyve tabağı yapıyorum kendime
Karanimo Nihal42- kıyaslama yapma doğduktan sonrada başkasının yapmasına izin verme içini ferah tut :)
gebeskaplumbaga Seuety sanane arkdşım ki ben kilo almasını istiyosa kaşar fln yemesini syledim duyar kasma hemen