Dyeanviuzz Snmgrbz siz içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun inşallah duyduğunuz haberini de alırız 😇
Kivircikk Snmgrbz canim bnde de karnimdan görünmüyordu 7 haftama kadar Altan muayene oldum bende Allah’ın izniyle insalah sende duyarsın pazartesi günü cnm kötü düşünme dua ediyorum senin için 🤰🏻🤲🙏
Gizoliii Snmgrbz Tabiki kesinlikle beklemelisin bende bebegimi 6 haftadan sonra hem kendisini gördüm hem kalp atışını duydum sakın guvenmeyin gerekirse bi doktora daha danışın derim
Snmgrbz Gizoliii kahverengi akıntım oldu doktor progestan verdi. Pazartesi gideceğiz kontrole umarım bende duyarım 🙏🏻
Snmgrbz Kivircikk canım duyduk bugün kalp atışını. Kanamam olduğu için gittik erkenden. Duyurdu bize minnoş kalp atışlarını 🥰🥰🥰🥰
Aslaslan Snmgrbz 7 ila 10 . Hafta arasinda kalp atisi genellikle gozlemmeniyor. 6 . Haftada da kismen duyulabiliyor. 5 hafta erken olmus olabilir. O yuzdn kalp atm duyulmamistir. Ben 7. Haftada duydum .
Snmgrbz Kivircikk doktor herşeye baktı bi kanama alanı yok görünmüyor ne olduğunu anlamadık yani. Ama yine iğne ve günde üç adet ilaç verdi düşük önleyici. Bebeğin tutunmasına yardımcı olması için
Fatima95 Snmgrbz aynısıni dün ben yaşadım. kahve akıntı geldi doktora gitdim. keseyi gördü ama kalp atışını duyamadik. 10 gun sonra gel dedi
Aslinur Snmgrbz 8.haftaya kadar duyulmamasi çok normal lütfen tek dr a bagımlı kalmayın usg den kaynaklıda görümtülenemeye bilir başka dr a mutlaka gözükün bir hafta snra bile duyulma ihtimali var 🙏dualarim sizinle
Fatima95 Snmgrbz aslinda son adete gore 6 hafta 5 gun olmali. ama doktor mayalanma geç olmuş dedi. o yuzden 5 hafta 6 gunluk
Serraa123 Snmgrbz canım ben 6+4 te duydum kalp atısını bebek 8,38 mm gözüküyor ultrason kağıdında. Seninde 6. Haftayı geçince duyulur endişelenme ☺️