pikachuu minikserce00 bnde halil korkuttan randevu aldim ayin 18.nde gitcem. Memnun kldin mi? Turkan hanim onerdi bna doktoru
Ezgi-- pikachuu merhaba ben de türkan hanıma gidiyorum detaylı için halil beye gittim çok memnun kaldım bebeğimin pozisyonu uygun olmadığı için 1 saatten fazla muayene etti, hatta her ihtimale karşı raporu tamamlamadı 2. Kez çağırarak tekrar kontrol etti
Zeynepn Arzuorhan peki detaylı ultrason içen radyoloji mi bakıyor biliyor musunz. Yani perinatolojiden randevu almak için 182 yi aramak yeterli mi
Kediannesi123 Civcivim_34 ben de mersndeyim canım arzu doruk ve medicalpark park Nesrin Ceylan aydın a gidiyorum 🌸
mucizemsin-21 Arzuorhan perinatoloji uzmanı sezeryan doğum yapıyor mu ki canım önce kadın doğuma gidip o yönlendirir diye düşündüm bende
Arzuorhan mucizemsin-21 bilmiyorum ama yapıyordur sanırım . Tabi istersen öyle yap normale gidip onlar yönlendirsin tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama bayan bana riskli gebelik olan bayanların perinatolojiye gittiğini söyledi Doğuma kadar
mucizemsin-21 Arzuorhan teşekkür edrim canım olmazsa ikisinede aynı gün randevu alayım ben çnkü hastane uzağımda git gel yapmiyim
Prenses888 Zeynepn walla burak beye gidiyom iyi mi kötümü henüz bilemedim 3 defa gittim çok sakin birine benziyo bılemıyorum