Arzuorhan mucizemsin-21 mucizemsin-21 ben gittim ona ilgisi güzeldi bir defa gittim ama. Bende arayış içindeyim bulamazsam kimseyi Mehmet turgutta devam edecem
mucizemsin-21 Arzuorhan ay iyiyse devam edeyim ona riskli gebelik benimki erdemlidenim normalde ama burda yapmıyorlar şehir hastanesinde yap dediler korkuyorum da iyi doktor bulamazsam diye
minikserce00 Zeynepn orda 4 doktor var diye duydum ama randevu alınacaksa acele edin ben bulamıstm risklı gebr olarak özele gıttım Halil korkut DAGLAR’a
mucizemsin-21 -Papatya33 riskli gebelik bölümündeyim plasenta aşağıda ve alanında iyi doktor arayışındayım ali yeşil nasıl peki memnun musunuz
-Papatya33 mucizemsin-21 çok ilgili çok memnunum. Cok güzel ilgilendi herseyi anlattı. Bu gittiğimde o yoktu Malesef basar dolmus adlı doktoru da cok sık duymustm bu sefer ona gittim o da cok ilgili iki doktordan da cok memnun oldum. İkisinden hangisi varsa ona gidiyorum
Arzuorhan mucizemsin-21 riskli gebelik olunca perinataloji bölümü bakıyor diye biliyorum canım ben geçen gittiğim de bayan orda öyle demişti normal de özele gidiyorum ama riskli olduğu icin buraya geldim demişti seğir hastanesi perinatoloji bölümüne kadım Doğumda . Yine de sorun isterseniz
minikserce00 Zeynepn 450 TL canım onunda randevular cok dolu düsünursen hemen aramalısınız en uygunu halıl bey onun dışında yapan yerlerde 600 TL Halil bey cok iyi gidersen anlarsın ben cok zor vi şekilde randevu buldum benım haftam gecmiştı
Zeynepn Arzuorhan peki detaylı ultrason içen radyoloji mi bakıyor biliyor musunz. Yani perinatolojiden randevu almak için 182 yi aramak yeterli mi
mucizemsin-21 Arzuorhan perinatoloji uzmanı sezeryan doğum yapıyor mu ki canım önce kadın doğuma gidip o yönlendirir diye düşündüm bende
pikachuu minikserce00 bnde halil korkuttan randevu aldim ayin 18.nde gitcem. Memnun kldin mi? Turkan hanim onerdi bna doktoru