kahve-cekirdegim momsboys hep içimde bundan önce de erken doğum korkusu oldu neden bilmiyorum psikolojik sanırım bugün de böyle olunca içime kurt düştü sevinmekle beraber hayırlısı olsun inşallah
Glbnpk susam_18 Yaa ben şimdi gördüm sizin bana yazdığınızı. Bildirimlerde son yazılan görünüyor galiba geçen başka bir arkadaşın cevabını da göremedim. 34+5 oldum an itibariyle. Siz kaçıncı haftadasınız? 🌸
kahve-cekirdegim Nzl123 teşekkür ederim ya inşallah dönmez ama vaktinde gelir 🤲🏻😊 annelik psikolojisi sanırım iyi şeylere bile korkuyoruz hep içimizde bi korku endişe 🥺
kahve-cekirdegim Zehraaa98 hadi hayırlısı inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler aralarda döndü mü acaba denk geldiniz mi 😊
kahve-cekirdegim endobeybi tabi dönmesine sevindim de işte insanın aklına takılıyor illaki psikolojik olarak sanırım korku endişe oluyor inşallah sağlıkla vaktinde gelir 😊
kahve-cekirdegim birprensesvebirprensannesi sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir doğumunuz olur😊 hepimiz için🤲🏻 normal sezeryan farketmez sağlıklı vaktinde gelsin de 🤲🏻
Minigimm0611 kahve-cekirdegim o haftalarda dönemeye baslıyor zaten normal yani dönmüş olması. bende 28de gittiğimde dönmüş gördük ama doktor daha dönebilir öyle kalcak diye bişey yok demişti 32deyiz hala dönük ama bakalım inşallah son zamanlarda süpriz yapmaz bize
kahve-cekirdegim Minigimm0611 inşallah 😊 evet bende öyle duyup okuyorum da doktorum dönmez artık zor diyince şaşırdım