Fatosef kahve-cekirdegim yani dönme ihtimali oluyo ama sevinmistim bende normal pozisyon diye ama geçen hafta yine ters durduğunu öğrendim. 37 ye kadar vakti var döner belki. Hayırlısı hangisiyse o olsun tabiki 😊 sağlıklı olsunlar da
Maideee1 kahve-cekirdegim benimde 6.ayimda baş aşağı dönmüştü bende korkmuştum fakat doktorum bir sorun olmayacağını söylemişti öyle de oldu çok şükür 38+4 te oldu doğumum
kahve-cekirdegim momsboys hep içimde bundan önce de erken doğum korkusu oldu neden bilmiyorum psikolojik sanırım bugün de böyle olunca içime kurt düştü sevinmekle beraber hayırlısı olsun inşallah
Glbnpk susam_18 Yaa ben şimdi gördüm sizin bana yazdığınızı. Bildirimlerde son yazılan görünüyor galiba geçen başka bir arkadaşın cevabını da göremedim. 34+5 oldum an itibariyle. Siz kaçıncı haftadasınız? 🌸
kahve-cekirdegim Nzl123 teşekkür ederim ya inşallah dönmez ama vaktinde gelir 🤲🏻😊 annelik psikolojisi sanırım iyi şeylere bile korkuyoruz hep içimizde bi korku endişe 🥺
kahve-cekirdegim Zehraaa98 hadi hayırlısı inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler aralarda döndü mü acaba denk geldiniz mi 😊
kahve-cekirdegim endobeybi tabi dönmesine sevindim de işte insanın aklına takılıyor illaki psikolojik olarak sanırım korku endişe oluyor inşallah sağlıkla vaktinde gelir 😊
kahve-cekirdegim birprensesvebirprensannesi sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir doğumunuz olur😊 hepimiz için🤲🏻 normal sezeryan farketmez sağlıklı vaktinde gelsin de 🤲🏻