esinaltintaas Esilaecrin Detaylı ultrasonda öğrendim en net 21 haftalık falandık sanırım ondan önce kız denilmişti
mommasBoys Merlival tabiki tutmadı 😅 kese yuvarlaktı bir umut kızım olur diyordum belki ama oğlum oluyor😊 sakın inanmayın böyle teorilere😏
Veralynn Merlival Tuttu. Ilk ultrason yuvarlak keseydi gorur gormez kiz dedim herkes degildir belli olmaz dedi ama sonuc kiz 😊
4subat88 Benim ilk ultrason görüntüm yuvarlıkti ama oğlum olacak cin takviminede inanmıyorum o da doğru değil benim tutmadi
Merlival 4subat88 Çin takviminde Şubat öncesi dogunluysanız 2 Şubat sonrası doğumlu iseniz bir yaş yalınıza ekleyerek bakmak gerekiyormuş .. öyle bakınca da yanlış öı çıkıyor ..
esinaltintaas Merlival Sürekli ekşi ve tuzlu yedim tatlıyı 5 ay boyunca ağzıma sürmedim, yüzüm sivilcelendi bazen kuruyup pul pul döküldü , birde ilk öğrendiğimde itibaren midem hep bulandı , karnım yayık 😊🤷
Merlival Ozlemmirza bilimsel bilgim yok sadece burda ki kız erkek tahmin edenlerin tahmin şekline kıyasla kız diyorum 🙈allah gönlünüze göre versin