Merlival 4subat88 Çin takviminde Şubat öncesi dogunluysanız 2 Şubat sonrası doğumlu iseniz bir yaş yalınıza ekleyerek bakmak gerekiyormuş .. öyle bakınca da yanlış öı çıkıyor ..
4subat88 Merlival oyledir canım ama ben öylesine baktım hamile kaldıktan sonra meraktan:) yoksa kız erkek farketmez zaten benim sürpriz oldu 11 yıllık evliyim 7 yıldır korunmuyordum ama olmuyodu unutmuşken umidi kesmisken mucize oldu saglikla gelsin Allah kimseye aratmasin
svksym Merlival benim tum belirtiler erkek olmasina ragmen şüphesiz kız dedi doktorum..hepsi hurafe aslinda
polyanne İlkinde yuvarlaktı kızım oldu bunda fasulye gibi ama bakalım gönlüm erkek istiyor hayırlısı artık tutarsa yazıcam buraya 😂
Merlival 4subat88 amin inşallah haklısınız onlar sadece öyle heyecan aramak için baktığımız şeyler :) adınıa çok sevindim hayırlısıyla kavuşun yavrunuza inşallaj🤲🏻🤲🏻
esinaltintaas Merlival Sürekli ekşi ve tuzlu yedim tatlıyı 5 ay boyunca ağzıma sürmedim, yüzüm sivilcelendi bazen kuruyup pul pul döküldü , birde ilk öğrendiğimde itibaren midem hep bulandı , karnım yayık 😊🤷
Merlival esinaltintaas ya baya baya kızmış aslında :) hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah🤲🏻🌺
Rabismomm4 Merlival benim fasülye gibiydi oğlum olacak inşaallah .bide şunu fark ettim ben erkek bebek keseyle birlikte oluşuyor yani 6 haftalıkken bebekte oluşmuş oluyor