Melekkkkkk1901 canım doktoruna sor ama başlarda yerleşme lekesi diyorlar sorun olmaz inşallah benim 29 haftada kahverengi lekelenmem olmuştu

Melekkkkkk1901 ya korkutmak gibi olmasın ama normal değil kahverengi leke canım gecikmeden doktoruna git bence inşallah birşey yoktur 🙏🏻

Zero2344 adetimden 5 gun once 4 gun surdu peceteye geldi sadexe kahve lekeem doktor yerlesme demisti simdi de biraz gelince koektum acikcasi

avcu0028 allah korusun yarindan sonra kalbini dinlemek icin gidecem doktoruma hemen diyeyim belki bendede vardir

Benimde bugün oldu 12 haftalık kahverengi leke geldi doktora gittim direk kırmızıya dönerse tehlikeli dedi ve kahverengi önceden içerde kalan bir şeymiş vücut sonradan atabiliyomuş bebek sağlıklı hiç bir sorun yok ama tedbir amaçlı progestan verdi sabah akşam

Hastaneye git cnm ne olur ne olmaz

Melekkkkkk1901 yerleşme kanaması genelde adet zamanı veya adetten once beklenir demişti doktor hic olmayadabilir bende olmadı mesela 5 haftalik kanamam oldu oda yerleşme kanaması falan demedi serum takıldı igne yapıldı 10 gun sende biran önce git umarım basit bir şeydir genelde basit oluyo 💕

Melekkkkkk1901 Hayır Normal değil. İlk gebeliğimde benimde kahverengi lekelenmem vardı düşük tehlikem vardı progestan’a başladık geçti. Doktora görünmeniz de fayda var beklemyin

Melekkkkkk1901 benim bı kerecik bı damla lekem gelmişti, ama başka hiç olmamıştı. Sürekli geliyosa başka biseyden olabilir

12.haftada kahverengi leke geldi benim de hiç bir sorun yok bebek gayet iyi rahim ağzı kapalı önlem amaçlı progestan başlandı çok korkuyorum düşük olmaz dimi