Melekkkkkk1901 tehlikeli haftalardnz doktora gidip önleminizi alın hemen
Acil bakarmisnz
Melekkkkkk1901 benimde olmustu düşük tehliken var dedi doktorum progestan200 mg fitil vermisti yat dinlen demisti
avcu0028 allah korusun yarindan sonra kalbini dinlemek icin gidecem doktoruma hemen diyeyim belki bendede vardir
avcu0028 en son 5 haftalikken gitmistun alttan bakmisti bisey dememisti
Benimde bugün oldu 12 haftalık kahverengi leke geldi doktora gittim direk kırmızıya dönerse tehlikeli dedi ve kahverengi önceden içerde kalan bir şeymiş vücut sonradan atabiliyomuş bebek sağlıklı hiç bir sorun yok ama tedbir amaçlı progestan verdi sabah akşam
Melekkkkkk1901 bnmde 6+3 de oldu progestan verdi doktorum düşük önleyici
Hastaneye git cnm ne olur ne olmaz
Melekkkkkk1901 yerleşme kanaması genelde adet zamanı veya adetten once beklenir demişti doktor hic olmayadabilir bende olmadı mesela 5 haftalik kanamam oldu oda yerleşme kanaması falan demedi serum takıldı igne yapıldı 10 gun sende biran önce git umarım basit bir şeydir genelde basit oluyo 💕
- Düzenlendi
Melekkkkkk1901 Hayır Normal değil. İlk gebeliğimde benimde kahverengi lekelenmem vardı düşük tehlikem vardı progestan’a başladık geçti. Doktora görünmeniz de fayda var beklemyin
Melekkkkkk1901 benim bı kerecik bı damla lekem gelmişti, ama başka hiç olmamıştı. Sürekli geliyosa başka biseyden olabilir
Melekkkkkk1901 inşallah öyle bisey yoktur
12.haftada kahverengi leke geldi benim de hiç bir sorun yok bebek gayet iyi rahim ağzı kapalı önlem amaçlı progestan başlandı çok korkuyorum düşük olmaz dimi