• Gebelik
  • Kız annesi oluyorum 🥳🥳

[silindi] dogana kadar kesin diyemem, dogunca gorcez dedi 😁 ama testis ya da penis yok. bebegimiz kiz dedi.

• [silindi]

tugbao cok sevindimm gönlünden geçende buydu sanırımmm sağlıkla gelsin insallah♥️🥰

secoz ben bide 4 lı yaptırdım 3lü ile 4lü aynı şey 4 lü de bir fazla hastalığa bakılıyor . Doktorum bu testlerin hiç birinin sonucu yüzde yüz kesin degil o yuzden ne kadar çoğunu yaptırırsan sonuç o kadar doğru cikar demisti. Bi sorun varsa tek testle anlasilmayabilir demisti. Bu arada doktorum tanıdık biriydi

secoz kiz bebege hamilesin belirtilerin nelerdi bulanti falan oldumu cok yuzunde sivilce ciktimi

secoz siz yine biraz daha bekleyin derim bizede 12&16da %70 80 kız dendi 20de erkek 22de netleşti erkek :)

dilbos çok şükür hiç bişeyim yok toplasam 4 5 kez midem bulandı cildimde temiz sivilcelenme tüylenme falan olmadı daha inşallah olmaz ☺️

secoz bu cinsiyet isleri cok karisik ya 😀peki karniniz yukardami asagidami

secoz kaç haftalıksınız bana 12 +5 %80 kız dedi 16 hafta erkek olduğunu öğrendim💙🐣🧿🤲

@[silindi]

@busegrr

cok tesekkur ederim kizlar. rabbim saglikli bebisler versin. bakalim hangimiz once dogurcaz 😂

tugbao evettt bakalım çok heyecanlı bi bekleyiş😋😂

dilbos belli olduğu kadar yukarıda ☺️ İlk aşermem de tatlı olmuştu rüyamda görmüştüm 😂😂😂😂

secoz Çin takviminde kız çıkmıştı, yüzük olan ritüel varya onda da kız çıkmıştı 😂😂

Yasinimm evet bağdaş kurmuş gibiydi doktor görünmüyor bişey dddi ama saklıyorda olabilirmiş 😂

secoz Vala canım hiç belli olmaz bana da öyle dediler sonra erkek çıktı nasip.🤣🤦‍♀️