evnyldrm benim gündüzden başladı gece 4 gibi felan yarım saatte girmeye başladı sabah 10 da doğum olmustu cnm istersen hastaneye git baksınlar açılma var mı sancılarına bakarlar

Duygucnr inşallah hayırlısıyla düzenli olur da kendi sancımla doğurayım bakalım nasıl ilerleyecek süreç

evnyldrm ben dk da tutarken yanılıyorum sanırm. Siz bu sancılara da dakika tutuyor musunuz 😰

Duygucnr inşallah 🙏🏻 Allahım herkese yardım etsin 🙏🏻

vasili21 yok dk tutmuyorum çünkü sancı bir girip bir çıkmıyo girince 1 saat nerdeyse sürüyo o yüzden tutmuyorum arada girse tutarım ama

Arkadaşlar benimde 33+2 ama kaşık bel ağrılarım çok gittim nst bir iki aprı gördü progestan verdi ağrı kesici verdi ama hala devam ediyor hiç halim yok yataktan çıkmıyorum korkuyorum da erken değil mi😞

evnyldrm inşallah canım açılma vardır umarım dikkat et aman suyuna herşeyden en önemlisi o sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏻

evnyldrm benımde 37+5 düzenli kasılmalarım var ama hemüz
            sancım yok kasılmalardan dolayı 2 cm acıklık var kasılmalarınız ne xaman basladı sızın

Duygucnr benımde düzenli kasılmalarım oluyor ama sancılı değil kasılma sık oluyor sadece 2 cm acılmam var pazartesı gıtcem yıne sızde kadılma ne zaman basladı