evnyldrm Kızlar 39+6 olduk bugün gece sancılar giriyo karın ağrısı gibi uzun sürüyo ama uyutmuyor rahatsız edici şekilde sürüyo ama düzenli değil bunlar doğumun habercisi mi yaşayan var mi yalancı sancı dedikleri bu mu ilk doğumum Bilgi sahibi olan ?
Gulsen4224 evnyldrm doğum başlangıcı olabilir zamanı da gelmiş yalancı sancı olacağını sanmıyorum düzene girecek sancın balım bekle suyun gelir ise dikkat et sancılarına dakika tut nişan gelmedi değil mi
Duygucnr evnyldrm yalanci degildir gunu gelmis artik kasiktan baslayip bele yayilan bir agri olacak dk tut 4- 5 dk bir olunca hastaneye gitmelisin ama suyun gelirse bekleme hemen git
Zehraaa98 evnyldrm benımde 37+5 düzenli kasılmalarım var ama hemüz sancım yok kasılmalardan dolayı 2 cm acıklık var kasılmalarınız ne xaman basladı sızın
vasili21 Ben de 38+1 ama sancım var mı anlayamıyorum bile 😬Geceden beri karnım sık sık sertleşip durdu. Bide hafif bi bel ağrısı o kadar.
Kivirciginannesi_ vasili21 bende 40+3 aynı şeyler bemde de var Inşallah gece başlar da hastaneye giderim 😁
evnyldrm Gulsen4224 yok nişan gelmedi hiç ama hem akşam hem de sabah bu sancı oluyo uzun sürüyo ama düzenli değil
evnyldrm Duygucnr inşallah hayırlısıyla düzenli olur da kendi sancımla doğurayım bakalım nasıl ilerleyecek süreç
Zehraaa98 Duygucnr benımde düzenli kasılmalarım oluyor ama sancılı değil kasılma sık oluyor sadece 2 cm acılmam var pazartesı gıtcem yıne sızde kadılma ne zaman basladı
Gulsen4224 evnyldrm benim gündüzden başladı gece 4 gibi felan yarım saatte girmeye başladı sabah 10 da doğum olmustu cnm istersen hastaneye git baksınlar açılma var mı sancılarına bakarlar
evnyldrm Gulsen4224 canım şuan iyiyim gece yine girerse sancı öyle giderim artık inşallah açılma olmuştur
vasili21 evnyldrm ben dk da tutarken yanılıyorum sanırm. Siz bu sancılara da dakika tutuyor musunuz 😰
Gulsen4224 evnyldrm inşallah canım açılma vardır umarım dikkat et aman suyuna herşeyden en önemlisi o sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏻
evnyldrm vasili21 yok dk tutmuyorum çünkü sancı bir girip bir çıkmıyo girince 1 saat nerdeyse sürüyo o yüzden tutmuyorum arada girse tutarım ama
Ecrin_nn Arkadaşlar benimde 33+2 ama kaşık bel ağrılarım çok gittim nst bir iki aprı gördü progestan verdi ağrı kesici verdi ama hala devam ediyor hiç halim yok yataktan çıkmıyorum korkuyorum da erken değil mi😞