Meryemce92 Busrakucuk533 Beeen ☺️ Kızım 5 yaşında. Ve 4 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse ☺️ 5 yıldan sonra çok tuhaf geliyor herşey. Tabi daha bilinçliyim o zamana göre. Kızım bu sene okula başlıcak. Bilmiyorum beni neler bekliyor 😂
bennoy Busrakucuk533 biz anne kız oğlumuzu bekliyoruz :) anne kardeşim ne zaman gelecek soruları çoğaldı. Aralarında 3 yaş 8 ay olcak Allah kısmet ederse. 😍
ada94 Busrakucuk533 beeen. Kızım bir buçuk yaşında olunca bu bebiş gelecek . Zor günler beni bekliyor teyzesi ☺️🤦♀️
Kaderyas01 Busrakucuk533 benii 😂 tabi çocuk güzel birşey ama işte bakmak büyütmek ve ahlaklı terbiyelii yetiştirmek çok önemli en önemlisi de oğlu olanlar mesela ben bir tane oğlum var ikincinin cinsiyeti daha belli değil ama bence bu devirde erkek çocuğunu çok iyi ve güzel ahlaklı yetistire bilmek çok önemli 🙏
LeylaZehraYagmur Kaderyas01 katılıyorum bencede insanlar sadece kız değil erkek çocuğunda iyi yetiştirilmesinin önemini yeterince anlayamamış. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizin evladını korusun 🤲
Kumral5 Oozgn Benimde oyle oglum 1e baslayacak ben ozman daha yeni dogum yapmis olacagim zor zamanlar bekliyor sanki bizi hem bebek hem ilkokul cocugu Allah yardimcimiz olsun 🙄🤭
Kaderyas01 LeylaZehraYagmur amin gerçekten bu konular beni çok üzüyor hem cinslerimin ölüm haberleri hemde koskoca ömür geçirmiş kocalarının yapması çok üzücü o yüzden güzel yetişmeleri biz annelerin boynunun borcu diye düşünüyorum