Oozgn Busrakucuk533 ben ☺️ 6 yaş olacak oğlumla kızımın arası oğlum 1 e başlayacak kızım 40 siz olacak neler bekliyor beni şimdiden görebiliyorum 😔
denizarda Ben 1 düşünüyorum 😅 yani iki olunca insan zorlanıyor falan ama yine hayırlısı diyelim nasıl hayırlıysa öyle olsun🤗
Kumral5 Oozgn Benimde oyle oglum 1e baslayacak ben ozman daha yeni dogum yapmis olacagim zor zamanlar bekliyor sanki bizi hem bebek hem ilkokul cocugu Allah yardimcimiz olsun 🙄🤭
Ezehraa Busrakucuk533 bende el kaldırayım bari 😅 2 yaşına girecek kızım bidahaki ay ve 3 aylık hamileyim yaş aralığı güzel oldu ama planlı değildi sürpriz bir hamilelik oldu 🙈😊
38NURUM 9yasinda oglum var 😱 suan 2.bebek düşünüyorum adetim 2gun gecikti dün test yaptım negatif çıktı testi erken yaptım sanırım beklemedeyim
Mumyy Busrakucuk533 1 ay sonra 2. bebeğimi kucağıma alacağım inşallah aralarında 2.5 yaş olacak ve zor günlerin beni beklediğini düşünüyorum endiseliyim
aiseerol Busrakucuk533 🤗 2 yaşında bir kızım var nasip olursa eylülde ikinci kızım geliyor. Aralarında 2 buçuk yaş olacak. Çok şükür Rabbimize❣️
Rumeysagnc Busrakucuk533 ben araları 4 yaş olacak ve 5 günüm var doğuma inşallah ilk oğlan bu kız inş anlaşırlar
_merveksk Busrakucuk533 Bende doğum yaptiktan sonra arkasindan hemen istiyorum bir yandanda düşünüyorum Rabbim nasip ederse😁☺
Pnryr Busrakucuk533 bennnn aralarında tam 1.5 yaş olacak heyecan var ama korku da var başedebilecekmiyim 🥴
Mucizelere Pnryr bebegim 7 aylik ve suan 1 aylik hamileyim dogdugunda oglum cok küçük olacak ben cok korkuyrum herkes bi laf soyledi 🙄