Mucizelere Pnryr bebegim 7 aylik ve suan 1 aylik hamileyim dogdugunda oglum cok küçük olacak ben cok korkuyrum herkes bi laf soyledi 🙄
Pnryr Mucizelere aynı olmuş zamanlamamız bende korkuyorum ne yalan söyleyeyim 2 bebek büyütmek kolay değil sağlıkla gelsinler de Allah yardımcımız olsun inşAllah
Kaderyas01 LeylaZehraYagmur amin gerçekten bu konular beni çok üzüyor hem cinslerimin ölüm haberleri hemde koskoca ömür geçirmiş kocalarının yapması çok üzücü o yüzden güzel yetişmeleri biz annelerin boynunun borcu diye düşünüyorum
LeylaZehraYagmur Kaderyas01 iş sadece annelere değil babalar öğretmenler ve diğer aile büyüklerine de düşüyor bence yanlş yönlendirmeneleri gerek
Kaderyas01 LeylaZehraYagmur tabiki de sonuçta bu çocuk ortamlarda bulunacak ve yeni insanların fikirleri de buna etken olacak tek bizde bitmiyor haklısınız
Fadime3543 6 haftalıkhamileyim oğlum 13 aylık 😇inşallah Rabbim bol sabır verir ikisi bir arada güzel güzel büyürler 🥰🌿🌸
Betl Busrakucuk533 Beni😍 Aralık’ta gelicek ikinci çocuk bakalım 2022 de neler olucak huniyle gezmezsem iyidir 😄