34 e kadar birşey yoktu kilo da almadım öyle sadece 6 kilo aldım. ne olduysa 34 ten sonra oldu önce karnımın altı karıncalanmaya iğne batar gibi batmaya kaşınmaya başladı birkaç gün sonra kırmızı lekeler olduğunu farkettim ondan sonra çatladı gitti heryeri göbeğimin üstleri de öyle karnım çok gergin. şuan 37. haftaya girdik her gün çatladığını hissediyorum
    Btlahmt ben kremler yağlar kullandım hiçbi faydası yok nemlendirmek sadece kaşıntısını alıyo benimde 20. Haftalarda tam başladı şuan heryerimde var
      Duygue LIERAC Kullandınız mı acaba ?? Herkes çok iyi diyor ben de yeni kullanmaya başladım 6. Ayımda
        EdaMinaKele

Nurce çok geç başlamışsınız ben 3 ten itibaren sürmeye başlaıdm her gün avuç avuç göğüsten diz kapağıma kadar buluyorum. Popo bacak içi diz kapağı arkası kollar göbek yanlar . Sonuçta sadece bir yerden çatlamıyor lieracı herkes övüyor. Fiyatı diğer ürünlere göre çok daha iyi. Doğuma kadar 1-2 kutu daha bitiririm herhalde
          Malesef cok erken baslamak gerekiyor ben nasıl olsa catlamadı diye 6.aya kadar haftada bir kere sürdüm krem sonra bir çatladı artık önünü alamıyorum şimdi hergün sürsem de malesef hergün çatlıyor :(
            Ayseguls ayyy ben de çatlamayınca sürmedim 😂🙈 keşke süreydim inşallah da çatlamaz her gün mü sürüyorsunuz peki ...dermoeczanem.com da 100 tl ye düşmüştü LIERAC stokladım alacak varsa alın kızlar siteden 😍
            Anakralice ayyy genetik deniyor ben o yüzden güvendim de sürmedim işte yeni başladım inşallah da çatlamaz ilerde 🙈🤭
            Btlahmt her akşam çatlak yağı sürmeme rağmen böyle oldu. Yapacak birşey yok önlenemez. Ben kilolu biri değilim karnım büyüyünce elbet bir şekilde çatlayacaktı. Hangi krem fayda etsin ki
              34 deyim karnım ve bacaklarım çatlamadı inş çatlamaz ama göğüslerim çatladı krem olarak da evde ne varsa onu kullandım karman çorman İnan 😬 ama göğüslerime hiiiç sürmemiştim çünkü hiç aklıma gelmemişti 😟☹️😪
                Anne4 göğüslerin neresi çatlıyor peki?? benim de hiç aklıma gelmedi siz söyleyince süreyim dedim bari 🙈
                  Lilium bazılarının çatlamıyormuş ama duydum ; tabi çoğunlukla çatlıyor ama allah var 😢
                  Ben ilk 3 ay sadece nemlendiri surdum sonra her gun sabah aksam mustela catlak onleyici yag geceleri mustela catlak onleyici krem sabahlari kullandim.hic catlagim yok.artik genetik mi kremlerden mi allah bilir 37.haftaya girdim.cok arastirmistim mustela mi lierac mi diye mustela önde gitti.dermokozmetika diye bi siteden 57 tl ye almistim sanirim en son
                    Barnymoloztas evet genetik ve cilt yapısı da önemliymiş ..ben de çok araştırdım LİERAC önde gidiyor diye ondan aldım inşallah da çatlamaz 😆 dermoeczanem ve dermomarkette ; indirimli aynen çatlak Ürünleri 👌🏼
                    Nurce ben mustela kullandım canım daha hiç çatlağım yokken ama lierac alıcam simdi senin varmı çatlağın
                      Merhaba ben 17.haftamdan beri lierac kullanıyorum şuan 34den gidiyoruz henüz birşey yok inşallah olmaz🙏🏻Sabah uyandığımda ve gece yatmadan sürüyorum gün içinde duş alıncada duştan sonra birdaha sürüyorum☺️
                      Duygue yok canım benim 6. Ayımdayım yeni başladım zaten LIERAC a onunla devam edicem bakalım ilerleyen zamanda belli olur işe yarayıp yaramadığı yeni başladım çünkü 🙈😂