Çatlaklar 😲
Anakralice ayyy genetik deniyor ben o yüzden güvendim de sürmedim işte yeni başladım inşallah da çatlamaz ilerde 🙈🤭
34 deyim karnım ve bacaklarım çatlamadı inş çatlamaz ama göğüslerim çatladı krem olarak da evde ne varsa onu kullandım karman çorman İnan 😬 ama göğüslerime hiiiç sürmemiştim çünkü hiç aklıma gelmemişti 😟☹️😪
Ben ilk 3 ay sadece nemlendiri surdum sonra her gun sabah aksam mustela catlak onleyici yag geceleri mustela catlak onleyici krem sabahlari kullandim.hic catlagim yok.artik genetik mi kremlerden mi allah bilir 37.haftaya girdim.cok arastirmistim mustela mi lierac mi diye mustela önde gitti.dermokozmetika diye bi siteden 57 tl ye almistim sanirim en son
Barnymoloztas evet genetik ve cilt yapısı da önemliymiş ..ben de çok araştırdım LİERAC önde gidiyor diye ondan aldım inşallah da çatlamaz 😆 dermoeczanem ve dermomarkette ; indirimli aynen çatlak Ürünleri 👌🏼
Merhaba ben 17.haftamdan beri lierac kullanıyorum şuan 34den gidiyoruz henüz birşey yok inşallah olmaz🙏🏻Sabah uyandığımda ve gece yatmadan sürüyorum gün içinde duş alıncada duştan sonra birdaha sürüyorum☺️
Btlahmt alt karnımda oldu 32.haftada 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hiç çatlak olmadı en ufak bile 35.haftamdayım, mustela kullandım bazen sürmeyi de unuttum :( ama doktorum alakası YOk diyor kremlerin , cilt yapınla alakalıymış çatlakların ...
Aman catlıcaksam catlıyım her gün kontrol etmekden acaba mı demekden ben sıkıntıdan catlıcam 😂 lierac vazalin badem yagı bide eczaneden yumusak kapsül e vitamini aldım hangisi denk gelirse onu sürüyorum bana en etkili vazalin miş gbi geldi baya nemli kalıyo
Btlahmt benimde 30 haftadan sonra çatlagim olustu kirmizi suan 36 biticek sadece karnimin altinda var.Sizlerinki karninizin ustunde varmi