Enesefe bence Nts ye para almalari sacma zaten giris yaparken ucret odeniyor
NTS
Gokhangurbet58 Konya özel Selçuklu Hastanesi mide giriyorum almıyorlar ücretsiz 32.haftamdan sonra hep girdim
Gokhangurbet58 yok canım odenmiyo
Bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim hepinize allah hepimize saglikli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin 😊
Gokhangurbet58 bize göre öyle ama her hastane farklı
Gokhangurbet58 Her çekildiğinde veriyorsun ücret.
Enesefe aynen oyle bakalim ya olmadi ben bi gideyim ozele odeniyorsa mecbur odicez artik
MasalAlparslanMom neden almdilar ben her gtmemde veriyorum aliyolar 10 gun kontrol surem olsada aliyoz dediler size ne dediler de almadilar
Yok canım ben 32. Haftadan beri nst ye giriyorum hiç ödemiyoruz Elazığdaki özel hastanelerde
Medicanada 10 TL ücreti
Elifcanbazz ne güzel, büyükşehirdr 15 lira banada cok sacma geliyor
Sakarya da ne kadar aceba varmi sakarya da oturan ozele giden
MasalAlparslanMom canım normal 900 sezeryan 1100 dediler ama bı değişiklik varmı bilmiyorum
Edabrkikra bilmiyorum ki doktorun yanından çıktım direk ebe seslendi nst ye aldı . 50lira muayne ücreti harici ücret ödemedim
Ynccelik bağlarbaşında çetinkaya varya onun sırasındaki ilk eczanenin camında gördüm bende ama eczane eski afişi de çıkarmamış olabilir belki bilemedim
Edabrkikra evet bizde de alınıyor. 10 gün kontrol süresi içinde gitsende yine alıyorlar.
Gokhangurbet58 ozellerde evet devlette bilmiyorm
Nts değil canım nts degil😠NST!!! Bi ogrenemedinz gitti 😒
Gokhangurbet58 Samsun liv hospitale gidiyorum ilk girdiğimde 55 tl aldılar sonrakiler ücretsiz Doğuma kadar
Aatpl neoldu şimdi sen düzeltince yada o yanlış yazdı diye. Nst demedi anlamadıkmı?