Sakarya da ne kadar aceba varmi sakarya da oturan ozele giden
NTS
MasalAlparslanMom canım normal 900 sezeryan 1100 dediler ama bı değişiklik varmı bilmiyorum
Edabrkikra bilmiyorum ki doktorun yanından çıktım direk ebe seslendi nst ye aldı . 50lira muayne ücreti harici ücret ödemedim
Ynccelik bağlarbaşında çetinkaya varya onun sırasındaki ilk eczanenin camında gördüm bende ama eczane eski afişi de çıkarmamış olabilir belki bilemedim
Edabrkikra evet bizde de alınıyor. 10 gün kontrol süresi içinde gitsende yine alıyorlar.
Gokhangurbet58 ozellerde evet devlette bilmiyorm
Nts değil canım nts degil😠NST!!! Bi ogrenemedinz gitti 😒
Gokhangurbet58 Samsun liv hospitale gidiyorum ilk girdiğimde 55 tl aldılar sonrakiler ücretsiz Doğuma kadar
Aatpl neoldu şimdi sen düzeltince yada o yanlış yazdı diye. Nst demedi anlamadıkmı?
Gokhangurbet58 bu hafta girdim . Hiç bi ücret ödemedim.
damlahazar bende Elazığ da doktora gidiyorum fakat Doğum için karar veremedim Elazığ da önereceğiz bi doktor var mı
Gokhangurbet58 35 . Haftada girmeye başladım 5 tl ücreti
Bende 32.haftamda girdim. Benim hastanemde ücret almıyorlar muayene parası ile bir sanırım , gerçi 10 günde kontolde gittiğimde bile hiç bi şekilde ücret almıyorlar nst’de
Aatpl senden mi ogrencez ha Nts haa NTS ne fark eder
Gokhangurbet58 fiş parası 60 tl +5 tl de nts fiyatı toplamda 65 tl ödüyorum
Prenses_annesi bn 32. Haftamda bağlandım nts ye canım
Aatpl senden mi ogrencez NST demeyi ne fark eder ha Nts yada NST
Gokhangurbet58 Benim gittiğim hastahanede nts için 25 lira ücret ediyorsun. O gün içinde tekrar girmen gerekirse ücret almıyorlar.
Gokhangurbet58 evet ben dün girdim 50 tl ödedim
ZeynepKara sadece Nts ye mi o kadar para odeniyor ne kadar cok ya 10 dakikalik bsey icin