momiesbaby Deryaongun1 hiç korkulacak bir şey değil. Sakin olmak lazım saniyeler içerisinde bitiyor zaten. Kendinizi kasmayın hiç sıkıntı olmaz inşallah
Deryaongun1 @umaydurununannesi valla bende biraz uzanınca geçti ama temizlik yapınca yine ağrı felan oldu dikkat etmek lazım ya erken gelmesinde bebişlerimz
umaydurununannesi Deryaongun1 ben gıttım nat cekıldım alltan muane oldum hersey ıyı cıktı az sancı ve 2 cm acıklık dedı kanaman veya suyun gelırse sancın 3 4 dkda bır gelırse gel dedı ama bebegın ters dedı
Bebegim5838 Bnde 38 +3 gunluk hamileyim sabahtan beri karnimda setlesme ve kasilma var ve belime vuruyo canimi cok yakiyo ilk gebeligim acaba dogum belirtilerimi bilen yazsin lütfen
Zabite Bende 36+2 bebeyim 2 haftadir kasilmalar belden ağri tutub karnimin altina vuruyor adət sancisi gibi bebeyim haraket etdikce canim aciyor bide arasira güc geliyor bana öyle bil şimdi doğuracam gibi doktoru aradim yarin gel dedi
Ozge890 Deryaongun1 erken doğum riskim vardi ignelerler ilaçlarla durdu yalanci sancı diyorlar ama nasi yalanci sancı anlamadım bide galiba ilaçları erken bıraktığım içinde oldu progestan ve adalat kullanıyordum
Deryaongun1 @Bebegim5838 nasıl oldun canım geçtimi doktorunu aradın mı bi nstye felan girseydin senin haftan baya var çünkü
Bebegim5838 Deryaongun1 5 gün önce dogurdum canim sancim cok vardi gittim alttan bakti doktor 2 saat sonra kendiliginden suyum patladi ve geldi ondan sonrasi kabus gibiydi cok kötü gecti dogumum cok şükür kızımla iyiyiz simdi
Deryaongun1 @Zabite bebeğin dönmüş müydü senin bakalım sancın açıklığın felan varmı bizede yaz canım burdan
Zabite Deryaongun1 abla bebek dönmüşde doktorum bana biz 36 haftaliği doguma alamayiz basqa doktora yöneltdi onuda aradim ona söyledim benim karnim sürekli kasiliyo bebeyin kilosu su resmen ben aci cekiyorum oda bebek kasiliyosa doğumdan bahs ediyosun dedi yarin saat 1 de ben hastanede olacam acilman varsa doğursun dedi
Deryaongun1 @momiesbaby kasmam inşallah ya ben zaten normaldede zorlanan biriyim ki alttan muayene nasıl olacak bakalım
Deryaongun1 @umaydurununannesi kaç haftalıksın şuan ya açılman varmış dikkat et evde iş felan yapma kendini zorlama sürekli yat uzan bence
Hatice4446 umaydurununannesi sizin kaç cm açılma. Var dedi doktorunuz ya bana 1 dedi 2 gündür yatıyorum evde iğne vurundum sancınz varmı peki
Zabite Biliyorsunuzmi bebek 15 haftalik oldukda ona soruyordum buna soruyordum ki kac haftalik bebeyimin haraket etdiyini his ederim şimdi bebek haraket etdikce canimi yakiyor
Hatice4446 Deryaongun1 ah aynısı bende de oluyor ya kaç gündür 1 cm açılmam çuktı evde uzanarak yatıyorum