Deryaongun1
Deryaongun1 bn devlet hastanesine gittim acile suyum geldi dedim cok normal karsiladilar otur bekle bisey olmaz dedi doktor bni servise aldilar sancim pek yoktu iki gün yattim hastanede suyum bu arada gelmeye devam etti alttan baktilar 2 santim aciklik vardi suni sanci verdiler sancilarim artik 5 dakkada bi gelmeye basladi sancim geldikce arka tarafa baski oluyodu sanki lavabonu yapacakmissin gibi 8 saat sonunda 10 santim acilmam oldu suni sanci cok pis biseymis bni öldürdü halen bile bel agrisi var bnde neyse artik ıkınmam lazımdi ama hic gucum kalmamisti karnim ac iki gundur suyum bi yandan gitti ıkanmaya basladim ama yetmedi bni catala aldilar 4 doktor basimdaydi bayan olan doktor karnima cikti ve basmaya basladi ölücem sandim bebek asagida kalmisti bayan doktorun gucu yetmeyince iki erkek doktor geldi ve basmaya basladilar nefessiz kaldim nefesim cikmiyodu cok kotuydu sonra alttan yırtarak bebegi cikartilar okadar cok dikis attilarki 1 30 saat dikisle ugrastilar afedersin popumun oraya kadar yirtildi bazi yerlerin uyusuklugu gecmisti ve diktiklerini hissediyodum canim yaniyodu ama kizimi gorunce sanki hic bisey yasamamisim gibiydi cok şükür bugunlerede simdi biraz toparlandim ama alttan agrilarim var oturup kalkmak biraz sknti insallah siz cok guzel bi dogum yasarsiniz