Elifcc Bfduam ben adetime 6 gün kala yumurtlama 4 gün kala çatlama gördüm adet olmadım hala ama geçen ay ramazanda da neden bilmiyorum adetim birkaç gün gecikmişti stresten mevsimden birkaç gün uzayabiliyor o yüzden heves etmek istemiyorum şuanlık ama adet olsam bile test yapıcam
Bfduam Elifcc bendede gecikme veya erken olma oluyir korunmayalı, senin adete yakin yumurtlaman, ins olmazsın, ovulasyonla takip etmeseydin anlar mıydın belirti oluyor mu o günlerde? Ben takip etmiyorum da, kasik ağrımdan anlıyorum yumurtlama olduğunu.
Elifcc Bfduam Benimde korunmayı bırakalı düzenim biraz değişti yumurtlama günümüde hafif akıntı ve kasık ağrısı oldu o şekilde ama ovülasyon kullanmasam adete yakın olduğunu tahmin edemezdim 🌱
Bfduam Elifcc benimde öyle olurdu belirtiler, bu ay daha çok ağrı hissettim farklı olarak, sonucunu yazarsın inş kalbine göre olur:)
Bfduam KubraAydin şimdi okudum,insan ister istemez üzülüyor, bir kaç gün alışmaya çalışıyor negatife ki bu gayet insani, inş önümüzdeki ay tekrar beklenir,kendini yıpratma
1ogretmen Sare12 hayır herhangi bir belirtim yok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o sebeple yapmadım
Sare12 1ogretmen bazı kadınlarda belirtiler olmazmış ınsallah hamılesınızdır 🌸 bende henuz yaptırmadım sızle aynı durumdayım suanda
Sare12 1ogretmen cıkar ınsallah benim annemde cıkmıstı Ama herkezde aynı olurmu bilmiyorum Kan verin o en dogrusu hem degeriniz yukselıp yukselmedigine bakarsınız benım adete 2 gun kaldı ıkı gun sonra tekrar test yapacagım sizin adetinize ne kadar var ? Canım