Derenils Plasebo-nosebo çok sevindim darısı bana inşallah 11 Haziran benimde regl günüm ovulasyon yapsam ne zaman koyulaşır acaba
Plasebo-nosebo Derenils darısı size inşallah 🙏 ovulasyonun koyu çıkması bi işaret midir bilemiyorum ki, ben sadece reglim yaklaştı diye öylesine yaptım yoksa hiçbir belirtim yok.
CaglaG Plasebo-nosebo hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻 Belirtileriniz var mı peki?
Plasebo-nosebo CaglaG teşekkür ederim amin, inşallah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin rabbim. Herhangi bir belirtim yok henüz, ya da ben anlamıyorum bilemiyorum ;)
Sterre Plasebo-nosebo Ayy ne güzel belli etmiş kendini. Kan testi versin iyice belli olur. Ben sabah yaptım ama çıkmadı testte ya bekleyeceğim biraz daha☺️ Hayırlı olsun🎉
Plasebo-nosebo Sterre teşekkür ederim🥰 bundan önce 9 ocakta boş gebelik nedeniyle 8 haftalıkken kürtaj olmuştum. O yüzden bi tedirginlik hissediyorum, tam sevinemiyorum :)
Plasebo-nosebo Derenils olabilir 🤗 buralarda birkaç kişi daha öyle ovulasyonla öğrendi diye okumuştum.
Sterre Plasebo-nosebo Kötü düşünme inşallah bir şey olmaz🤲🏻 Ben de 14 nisanda kürtaj oldum. İlk reglden sonra değerlendirdik ama kısmet bakalım olacak mı.. Temkinli olmakta fayda var tabi ki ama kötüyü aklına getirme. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah🤲🏻🌺