Sare12 1ogretmen cıkar ınsallah benim annemde cıkmıstı Ama herkezde aynı olurmu bilmiyorum Kan verin o en dogrusu hem degeriniz yukselıp yukselmedigine bakarsınız benım adete 2 gun kaldı ıkı gun sonra tekrar test yapacagım sizin adetinize ne kadar var ? Canım
1ogretmen Sare12 benim adetim normalde 26 günde bir olurdu yani adetin başladığı günden itibaren 27. Gün muhakkak regly olurdum ancak korunmayı bıraktığımdan beri 24 e düşmüştü 3 ay 24 günde bşr oldum sonra tekrar 2 ay 26 günde bir oldum çok uzattım farkındayım ama 24 e göre bakarsam bugün olmam lazım 26 ya göre devam edecekse 2 günüm var
Bfduam KubraAydin şimdi okudum,insan ister istemez üzülüyor, bir kaç gün alışmaya çalışıyor negatife ki bu gayet insani, inş önümüzdeki ay tekrar beklenir,kendini yıpratma
21_28 1ogretmen insallaj rabbim tez bi zamanda nasib eder bende 16 aylik evliyim mart ayinda kurtaj oldim hala bekliom bu ayda tutmazsa umudum yok olacak
1ogretmen 21_28 allahım tez zamanda hayırlı haberler almanızı nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin bizede