Fatma12345 Austosprensi_ 40+1 olduk tık yok 😂 yarın sunni sancıyla doğumu başlaticagini syledi doktorum hayırlısı artık 😊
Austosprensi_ mrsbiyolog evet erken de gelebiliyor ama bebek gelisimini ne zaman tamamlarsa o zman geliyor esasinda gec yada erken saglikla gelsin yavrularımız kolay doğumlar olsun allah yardim etsin bu yolda 🤰🏻🙏🏻
Arifcaninannesi Austosprensi_ cnm sen yuruyusunu squatini sicak dusunu felan yap bir baktin andizin geldi
Austosprensi_ ilkbahar1 benim de ilk gebelik bakalim 39 40 görürüz hayırlısı yavrularımızi kucagimiza almayi nasip etsin allahım
Austosprensi_ katipannee cok erken olmus CANIM bi sıkıntı yok demi saglikla büyüsün yavrularımız kac kilo doğmuştu
ilkbahar1 Eeliff_ kaç kilo şuan bebeğiniz? Banada iri demişlerdi bendede tık yok 39+1 deyiz. 2 gün sonra tekrar kontrolüm var bakalım kaç diyecek doktor. Geçen hafta 3650gr demişti
Eeliff_ ilkbahar1 kilo olarak 3600-3700 arasıdır ama baş çevremiz büyük bizim bir de artı olarak genetik dedi doktorumuz sadece kilo olsa bi şekilde ama baş büyük olunca sıkıntı oluyor 10 santim civarı idi dün
katipannee Austosprensi_ 2200 gram doğdu yoğun bakıma alındı 1 hafta küvözde kaldı 2010 gram ile taburcu oldu
Austosprensi_ MihricanA bu erkeklerin gelmeye niyeti yok demek annelerini bekletiyorlar yakışıklı paşalar 😄