Austosprensi_ Melos19 Evet saglikla büyüsün canim benim 36 da normal 38 normal 39 ve 42 genel anlamda gec geliyor bu erkek bebeler annelerini bekletiyorlar 😊🤗 sıpalar
rabia-3 kalbimin_cicegi ayyy aynı bennn 😅 bende ilk oğlumu 42+6 da kucağıma aldım sezeryann ile şimdi ki de mecbur sezeryann olduğu için 38 biter bitmez hemen alıcaz diyorlar
Austosprensi_ 2pasam03 nerdeyse 40. Hafta masallah sağlıkla büyüsün kuzucuk canım bol bol su ic süt olsun 💚💚💚
Austosprensi_ Meryemkale oyy maşallah zaman nasıl da geçiyor anlamıyor her anin kıymetini bilin bol fotoğraf video çek canim saglikla büyüsün 💙
ZZeyynePP Austosprensi_ 36+6 da yaptım bence de tam tersi şimdi kızım 37+1 beklemekteyim gelmicek gibi 🤭🤭
Austosprensi_ ZZeyynePP evet belki de bünyeyle de alakalıdır ama genel anlamda erkek gec kız erken geliyor
Sevde0281 Austosprensi_ benimki erkenden kanala girmişti suyu azdı bıraksak 32-33te gelecekti. 37+4 te kontrole diye gittim kanala girmiş su sızıyor dediler acil ameliyata alındım
Austosprensi_ Sevde0281 saglikla dogsun da gec olsun erken olsun iyi bari işte belli olmuyor aksi bi durum yoksa 40 kadar gidiyor demek ki hayırlısı bakalım
Austosprensi_ Arifcaninannesi 40 kadar gidiyor valla bak gözüm korktu koca 40 hafta 😄😄 sipa son ana kadar kalacak icerde 😅
Austosprensi_ Krizantem_ hadi ya erkek bebek gec geliyor gerçekten saglikla doğur sagsalim kucağına al canim💚🌼
Arifcaninannesi Austosprensi_ cnm sen yuruyusunu squatini sicak dusunu felan yap bir baktin andizin geldi
Austosprensi_ kalbimin_cicegi bende yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum pert squat nasil yapicam bu hamilelikten mi nedir dizlerim agriyor bacaklarım agirlastim ondan herhalde son 1 ayı hic düşünemiyorum
kalbimin_cicegi Austosprensi_ gittikçe zorlaşıyor şuan bende 2. Hamileliğim 22 haftalık oldu ama çarı kemiklerimin acısından yürüyemiyorum bile çok zorlanıyorum