Eeliff_ ilkbahar1 kilo olarak 3600-3700 arasıdır ama baş çevremiz büyük bizim bir de artı olarak genetik dedi doktorumuz sadece kilo olsa bi şekilde ama baş büyük olunca sıkıntı oluyor 10 santim civarı idi dün
Dilaraa06 Austosprensi_ 40+1 de doğdu canım onuda doktor rahim ağzını yumuşattı öyle başladı doğumum yoksa gelmeye niyeti yoktu 🙈
Austosprensi_ MihricanA bu erkeklerin gelmeye niyeti yok demek annelerini bekletiyorlar yakışıklı paşalar 😄
MihricanA Austosprensi_ 3 cm açılma vardı sanci vardi benim üşengeç yerinden oynamadı asagi inmeye calismadi🤣 Suni yedim yine yok🤣 en son 7 saat sonra sezaryene aldilar 🤦♀️
kalbimin_cicegi Austosprensi_ gittikçe zorlaşıyor şuan bende 2. Hamileliğim 22 haftalık oldu ama çarı kemiklerimin acısından yürüyemiyorum bile çok zorlanıyorum
Austosprensi_ kalbimin_cicegi bizde 28 haftaligiz cok zorlanıyorum şimdiden 30 dan sonrası daha da agirlasicaz bakalim allah yardimcimiz olsun
Eminos123 Austosprensi_ 40+4 karnimdaki de erkek ama ben cok siddetli kaburga agrisi cekiyorum 2 ay kaldi doguma ama nasil dayancam bilmiyorum
Austosprensi_ Eminos123 evet benim o kadar kaldi diyebiliriz bana oluyor o ağrı birde uzanirken nefessiz kalıyorum boguluyormus gibi