Austosprensi_ Boncukgiller003 hazırla hazırla ben 30.hafta ya girdiğim de başlıcam hemen simdiden panik oldum basla hemen 😊😄
Eeliff_ Austosprensi_ bu gün doktordaydım doktorum bu kadar mı belirti olmaz dedi düşün bir de iri bebek inşaallah en erken zamanda gelir
Austosprensi_ Eeliff_ o zman hayırlısı olsun inşallah canım ağustos ortasiydi eylülü bile görürüm desenize 😄😄😄 korktum
ilkbahar1 Eeliff_ kaç kilo şuan bebeğiniz? Banada iri demişlerdi bendede tık yok 39+1 deyiz. 2 gün sonra tekrar kontrolüm var bakalım kaç diyecek doktor. Geçen hafta 3650gr demişti
mrskement Austosprensi_ çok heyecanlıyım bilmiyorm yarın beni neler bekliyor zor Bi gün olacak hayilisi artık darısı başınıza
Austosprensi_ mrskement Saglikla gelsin sakin panik yapma allah yardimcimiz olsun hepimizin bi avaz da kolay doğumlar dilerim
Austosprensi_ betty17 bizde de erkekler geç kizlar erken gelir ama sağlıkla gelsin hayırlısıyla sag salim gec olsun artık güç olmasın diyelim 🤗
kalbimin_cicegi Austosprensi_ ilk oğlumu 42. Haftasında doğurdum sezeryanla 😂 bu sefer planlı sezeryan olacak o yüzden 38 diyoruz bakalım 😂
rabia-3 kalbimin_cicegi ayyy aynı bennn 😅 bende ilk oğlumu 42+6 da kucağıma aldım sezeryann ile şimdi ki de mecbur sezeryann olduğu için 38 biter bitmez hemen alıcaz diyorlar
kalbimin_cicegi Austosprensi_ ilk çocuktu ve o kadar heycanla bekledik ki her gün deli gibi yürüyodum evde squat yapıyordum yapmadığım hiç bir egzersiz kalmadı ama sıfır açılma 😂
Austosprensi_ kalbimin_cicegi bende yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum pert squat nasil yapicam bu hamilelikten mi nedir dizlerim agriyor bacaklarım agirlastim ondan herhalde son 1 ayı hic düşünemiyorum