mrskement Austosprensi_ 40+4oldum sabah yatisim yapılacak suni ile başlıcaz artık gelmek bilmiyor oğlumuz
mrskement Austosprensi_ çok heyecanlıyım bilmiyorm yarın beni neler bekliyor zor Bi gün olacak hayilisi artık darısı başınıza
Eeliff_ Austosprensi_ bu gün doktordaydım doktorum bu kadar mı belirti olmaz dedi düşün bir de iri bebek inşaallah en erken zamanda gelir
Austosprensi_ Alara9 ne zaman geleceğini kendi belirler paşa bugün yarın gelir sakin ol allah yardim etsin dogum yapanlara yapacaklara 🙏🏻💚😍
Boncukgiller003 36.haftada bebeğin kafası kanala yerleşmiş dedi doktor. Her hafta kontrole gel ne olur ne olmaz dedi. Çarşamba günü tekrar kontrol var bakalım 37 haftalık olduk ve vajinada baskı çoğaldı. Ne olur artık ne zaman gelir bilemiyorum 🤷🏼♀️😁
Boncukgiller003 Austosprensi_ yo ben aşırı rahatım ya 😅 neden böyleyim bilmiyorum ama inanın daha hastane çantamı bile hazırlamadim 😅😂😂😂 acayip bir salmışlık var 😂😂😂
Austosprensi_ moonrose19_21 hay masallah yok bu postu acmakla iyi yapmisim demek ki erkek bebek gec geliyor aksi durum yoksa erken doğum gibi hay masallah 💚😊
Austosprensi_ Nilcee sonuna kadar pasa pasa bu göbüş te yatarim dio yani sıpalar gec olsun güç olmasin hayırlısı artık canım
Maviss__ Austosprensi_ 39+4 alakası yok o ne zaman isterse o zaman geliyor 😂 Ablam 37+4de doğurdu oğlunu
Austosprensi_ Boncukgiller003 hazırla hazırla ben 30.hafta ya girdiğim de başlıcam hemen simdiden panik oldum basla hemen 😊😄