Kbra_04 15 haftalık hamileyim iki doktora gittim biri kız dedi diğeri erkek dedi biz bir şey anlamadık 😁
Cnsakklc Benimde 1 Haziranda randevum var ☺️sabah öğrenmeyi Ümit ediyorum Allah kısmet ederse 🤍15+5 haftadayız artık kendini belli eder diye düşünüyorum 😂
Busra_gunyuzlu @Ylmzhvv sanırım doktorlar cıdden erkeklerı erken mı görüyor ama kızlarda erken gosterebılıyor doktora da bağlı galıba bana da 11 de tahmın erkek dedı 13 sonunda net erkek dedı suan 18 olcaz degısmez sanırım
Ylmzhvv Busra_gunyuzlu benim 2 oğlum var değişir diye çok umut ettim her gidişimde eminmisiniz erkek olduğuna diye sordum valla hiç değişmedi 😂
Busra_gunyuzlu Ylmzhvv masallah evlat evlattır her zaman kızın yeri başka tabı ama bende ılk evladım erkek olsun ıstedım hep 🥰🙏🤲🏼
minnakanneeee Ylmzhvv annem gibi yapmşsnz erkek istemediği için doktora tekrar tekrar bakın belki kızdır belki kordonu görmüşsündür felan demiş
Cimen_1409 Seferyehatun kıza benziyo dedi bugün 1 hafta sonra gel net görürüz dedi uyuyordu bizim kız 🤭🤭
minnakanneeee Mavisehir sizde galiba benim gibi kız bebek istiyorsunuz bende bugün 13+1 oldum hala cinsiyet öğrenmedim ama bebeğim kız olsun istiyorum
Cananq123 Ylmzhvv minnakanneeee bende 13+1 im aynıyız canım dün gittim doktora ama şu anda bişey söylemek için çok erken dedi
Ylmzhvv minnakanneeee valla değişen birşey olmadı nasipte 3 erkek anası olmak varmış hayırlısı böyleymiş sağlıklı oluşunda evlat evlattır 😍
Mavisehir busrabyrm97 özelde mı yapıldı acaba bnde devleten gün aldım haftaya cumaya ek olarak kan testi ikili test için bide ense kalinligini ölçütü mi
Cnsakklc Bende bugün öğrendim bir oğlum daha olacak ☺️Sağlıkla gelsin bütün evlatlarımız. 16 haftam bitmişti ancak öğrendik erkek olduğunu
pinartonguc Bende gittigimde 12 haftalikti önce kiz dedi sonra erkek dedi ama onceligi kiza veriyorum dedi bir daha ki gelisinde net belli olur dedi
pinartonguc Hatta karnimda dönüyordu doktor bize düzgün fotoraf vermek istedi hatta annesi bir öksur bakalim dedi elleriyle yuzunu kapatmis bebis 😊
Elfelf475 Mavisehir bence erkek senesi çünkü herkesin erkek duyuyorum 😂 13+4 te gitmiştik şimdi 18+2 erkek bekliyoruz 👶🏻