[silindi] Mavisehir gerçekten bu sene kız senesi benle birlikte 4 tanıdığım hamile elimde onunda benimde kızım olcak kimi hamile görsem kız diyor 12 haftalikken öğrendim bende
Mavisehir [silindi] Hadi ins iki haftaya gidicem doktora beklicem o kadr çünkü ikili test için devlete gidicem oradaki sonuç ile özele gidicem
81akmnfgn Kado87 bu sene kızı olanın kızı oğlu olanın oğlu herhalde kızda erkekte birsürü var etrafımda ama dedigim gibi kızı olanın kızı oğlu olanın oğlu oluyor 🥰
Mavisehir busrabyrm97 özelde mı yapıldı acaba bnde devleten gün aldım haftaya cumaya ek olarak kan testi ikili test için bide ense kalinligini ölçütü mi
busrabyrm97 Mavisehir bn devlette yaptırıyorum testleri her şeye bakıldı normal poliklinik randevusu alıyorum doktor yönlendiriyor ultrason raporu aynı gün çıkıyor çok şükür temiz çıktı kan iki hafta sonra çıkıyor
Bebegim4 Mavisehir 11+2 de erkek büyük olasılık dendi bugün 13+3 kesin erkek dendi Allah’ın izni ile 💙
MuhendisHanim Mavisehir 12+3 de muhtemelen kız ama değişebilir dedi. 17-18 haftalıkken tekrar gideceğiz bakalım ne olacak. Eltimin doğumu yakın onun erkek. Çok sene ile alakalı değil sanırım 😄