Duygugnl Haftada catlagim oldu benim de 35 haftaligim şimdi de artıyor.bir sürü krem yağ sürdüm gene de çatladı malesef
Esos93 Uerdem 12 kilo aldim ama ilk aylarda epey kilo vermistim onuda geri aldim ve aşırı sekilde odem toplamıştı vücudum son aylarda o kadar odeme şişliğe catlamadim cok sukur hicbir krem yağda sürmedim
haticeD08 Uerdem Ben ilk hamileliğimde lierac ve bebek yağı kullandım. Bu kez de sadece bebek yağı kullanıyorum.
hlnrzmra1807_ Uerdem maalesef canım biraz erken doğum oldu bebeğe adapte derken aksattım bunda ama Hindistan cevizi yağı kullanacağım öneririm 🌸
mervedemirr Uerdem 30+3 teyim hiç çatlağım yok şuanlık ama olursada yavrumuzdan kalan izler olarak kalıcak bedenimizde öyle düşünelim güzel anneler ☺️😍
Happy-41 haticeD08 ben geçende eczanede sordum da bebek yağında kimyasallar var dedi pek öner miyoruz o nedenle dedi doktora sordum oda lierac önerdi, lieracta 259 tl idi eczanede çok pahalı geldi ama alacam mecbur çünkü çok erken catlamaya başladım.
Selensahin haticeD08 lieractan memnun kaldınız mı bende almayı düşünüyorum 15 haftadayım ama çatlaklarla basım dertte 🤷🏻♀️
Damlayldrm Haftamda çatladığımı fark ettim. Bu kullanılan yağlarında bir faydası olmuyormuş demekki ☺️ Şimdi merak ettiğim bu çatlaklar geçecek mi 🤨
ayssee Çatlayan hanımlar bir kaç tane felan mı yoksa tamamı mı çatlıyor benim ablamın resmen derisi gözükmüyor onun gibi olmaktan çok korkuyorum
Pelin093 Uerdem dogumdan sonra 😂 doguma girerken hic catlagim yoktu eve bi geldkm ki hep catlamisim 😂
Kader112 Haftadan itibaren çatlamaya başladım. Şu an harita gibi oldu vücudum. Kalçam bacaklarım yan Taraflarım. Çok afedersiniz şeyim bile 🙈 26. Haftaya girdim karnımda alttan yavaş yavaş çatlamaya başladı. Bizde ki biraz genetik. Birde fazla kilo aldım ondan kaynaklanıyor. 26 haftada 20 kilo..
NESLIHAN_ Kader112 bende şuan 17deyim 10 haftalık iken başladı. Sizin de çatlayacak yerleriniz böyle tatlı tatlı kaşınıyor mu?
Nurayaz Uerdem 37 de çatladım 38 de dogurdum 😂 dogurrken daha cok çatlamışım. Hastaneden eve geldiğim de karnım harita gbi olmuştu 😁 ama umrumda mi asla değil 😂😂
NESLIHAN_ Nurayaz bende yağlı kremler sürüyorum ama ne yaparsam yapayım göğüslerim kaşınıyor göbeğim zaten öyle 🤦♀️ çatlamayı hiç istemiyorum 🤣
Nurayaz NESLIHAN_ Valla bende istemiyordum da hayat bana acımadı. 50 kilo bi kızdım ben aldim mi 26 kilo 😂😂 oldum mu 76 😂🤔neyse ki şimdi 58 im . 60da iydim ama oglum rahatsızdı 2 haftadır stresten 2 kilo daha verdim