Nurayaz NESLIHAN_ Valla bende istemiyordum da hayat bana acımadı. 50 kilo bi kızdım ben aldim mi 26 kilo 😂😂 oldum mu 76 😂🤔neyse ki şimdi 58 im . 60da iydim ama oglum rahatsızdı 2 haftadır stresten 2 kilo daha verdim
NESLIHAN_ Nurayaz geçmiş olsun canım 🙏 umarım almam kilo falan yaa şuan 61 kilodayım ama dikkat etmeye çalışıyorum 🤦♀️😀🤗 neyse ki aldığın kilolar gitmiş 🥳
Fatos_teke46 Uerdem aaay bn en erkenlerdenim 😳 10 haftalıkken minik çizik şeklinde çatlak oluştu şuan 24′um felaket çatlak var canım catlaklarim 😁😁
Gururunannesi Cennet-polat bnde aynı o şekilde tamamen aynı yani haftalar fln. 4 . Ayda bacaklar göğüs derken . 28. Haftadayiz şuan ve göbeğimin altından morumsu damar gibi çıkmaya başladı
minikkizannesi @Uerdem 30.haftadan sonra başladı ilk göbeğin aşağısından sonra giderek yayıldı yanlara üstlere derken
gullcannn Uerdem 36+4 olduk çatlamadım. Annemde de hiç olmamış. Ama benim derim biraz ince bazen doğum yaptıktan sonrada aniden çatlama oluyormuş o boşalma ile hayırlısı bakalım göreceğiz
Makikuba Uerdem hiç çatlamadım ne doğumdan önce ne de sonra. Çok kilo aldım ama verdim çoğunu çok şükür bir şey olmadı.Ama nemlendirdim her sabah-akşam
Emsare Gebelik annem ablamda çok çatlak var ben 23 haftalık oldum hiç bir gebeliğimde çatlağım olmadı, inşallah da olmaz 😅 lierac kullanıyorum 12 haftalıktan beri düzenli her akşam
Happy-41 Emsare banada lierac önerdi doktor göğüse de kullaniliyormu benim goguslerimde kırmızı çizgiler çatlaklar oluştu birde nereden aldınız kremi eczanede 259 tl idi internette 175 tl ama İnternete de güvenemedim
Minnakkannesi Uerdem ilk gebeliğimde 38 de çatladım catladıktan birkaç gün sonra doğum yapmıştım çok üzüldüm şimdi 37 haftalık hamişeyim yeni çatlağım yok şükür olmazda inşallah
Sssevgiii Uerdem hamileliğim boyunca bioil kullandım doğuma girerken hiç çatlağım yoktu hastaneden eve geldim ve acı gerçekle yüzleştim malesef doğumdan sonra çatlamaya merhaba😃
mervebolatkirac Uerdem 18+6 haftalık,12. Haftadan beri çatlamamak için elimden geleni yapıyorum umarım ileride çatlamam 🤦🏻♀️
Cennet-polat Ozgesapmaz yapicak bişey yok galib a dogumdan sonra biseyler denicez geçirmek için artik
Happy-41 haticeD08 ben geçende eczanede sordum da bebek yağında kimyasallar var dedi pek öner miyoruz o nedenle dedi doktora sordum oda lierac önerdi, lieracta 259 tl idi eczanede çok pahalı geldi ama alacam mecbur çünkü çok erken catlamaya başladım.
haticeD08 Happy-41 Evet çok pahalı gerçekten ben bu sefer almadım o yüzden. Duşta şampuan kullanmak da aynı şey diye düşündüm ben de içerik olarak bebek yağı hakkında o tarz şeyler duydum ama dediğim gibi her şeyde artık katkı var. O yüzden kullandım.