AnnelikHayali Gamzeeek şimdi indiriyorum, bilgilerimi gireyim bakalım bunda nasıl çıkacak günler. Çok teşekkür ederim. 😇
Gamzeeek AnnelikHayali işallah bulmuşunuzdur inanki ekran görüntüsü aldım ama yükleyemedim anlattıklarımdan işllah. Bulmuşunuzdur işinize yarar
AnnelikHayali Gamzeeek malesef bulamadım. Appstore’da çıkmadı. Google’a hızlı resim yükle deyip çıkan siteye tıklayınca dosyayı yükle diyoruz. İstediğimiz fotoğrafı seçip yükle tuşuna basıyoruz. Daha sonra aşağıda çıkan linki kopyala diyerek buraya yapıştırıyoruz. 🥰
Zeysezer AnnelikHayali yarın testi tekrarla çatlamayı da gör canım. 15 gün sonra da test yaparsın. Dualarım seninle❤️
AnnelikHayali Zeysezer güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. İnşallah beta hcgde de pozitifi görmek nasip olsun. 🥰
Nrsima AnnelikHayali hayir ben kullandığım için biliyorum yeteri koyulukta çıkmış o ertesi güne iyice koyulasir siz değerlendirin mutlaka
AnnelikHayali Gamzeeek evet başarmışsın. 🥰 arayayım da yükleyeyim şimdi uygulamayı. Sana da zahmet verdim, çok sağ ol. 🙏🏻
AnnelikHayali Kızlar bu arada Ebru hanım yumurtlama gördükten sonra döllenip güzelce yerleşmesi için her gün avokado tüketin diye bir öneride bulunmuştu. Bunu görüp uygulayan var mı aranızda?
KubraAydin AnnelikHayali bir kaç arkadaş da bana önerdi avakadoyu deneyenler tutturmuş bi kaç gün yedim ama hastane işleri olunca vaktim kalmadı 7 gün boyunca ye canım 😘
Melisaalagoz AnnelikHayali canım çizgi silik te çıksa orta şans oluyo değerlendir lütfen öyle pes etme
KkubraOz AnnelikHayali yumutlama bu. Bugünü değerlendir. Yarın tekrar yap testi koyu çıkarsa çatlama görene kdar çatlama günü de dahil değerlendir canım
AnnelikHayali AnnelikHayali kızlar çatlamayı görmek için bugün testi tekrar yaptım. Yine koyu çift çizgi gördüm. Siz de bir bakar mısınız acaba? Kafam karıştı. 11 numaralı teste Ebru hanım yumurtlama demişti. Siz de öyle demiştiniz. 12. Test daha açık çıktı. Az önce yaptığım son yani 13. Testte yine aynı koyulukta çift çizgi gördüm. 😕 KubraAydin KkubraOz @Nrsima @Melisaalagoz @Gamzeeek @Zeysezer