KubraAydin AnnelikHayali ayy evet canım yumurtlama , büyük ihtimalle yarın da böyle koyu olur sonra silikleşir çatlama olur bugünle birlikte 4 günü değerlendirmen gerekiyor çok önemli özellikle çatlama günleri de çok önemli 😘
AnnelikHayali AnnelikHayali kızlar çatlamayı görmek için bugün testi tekrar yaptım. Yine koyu çift çizgi gördüm. Siz de bir bakar mısınız acaba? Kafam karıştı. 11 numaralı teste Ebru hanım yumurtlama demişti. Siz de öyle demiştiniz. 12. Test daha açık çıktı. Az önce yaptığım son yani 13. Testte yine aynı koyulukta çift çizgi gördüm. 😕 KubraAydin KkubraOz @Nrsima @Melisaalagoz @Gamzeeek @Zeysezer
KubraAydin AnnelikHayali bir kaç arkadaş da bana önerdi avakadoyu deneyenler tutturmuş bi kaç gün yedim ama hastane işleri olunca vaktim kalmadı 7 gün boyunca ye canım 😘
KubraAydin AnnelikHayali bugünde yumurtlama olmuş büyük ihtimalle yarın çatlama olur bugünü çatlama gününü ve sonrasını değerlendir canım 4 gün yani Ebru hanım bana öyle söylemişti şansa bırakma çatlama olup bitene kadar test yapmaya devam et 😘
KkubraOz AnnelikHayali canımm yumurtlama olmuş yine değerlendir bugünü yarını. Aynı saatte mi yaptın testi bide
Zeysezer AnnelikHayali Ebru hanıma tekrar gönder istersen tekrar yumurtlamış olabilirsin bence değerlendir yine de canım
KkubraOz AnnelikHayali şimdi daha dikkatli baktımda bence öncesinde yumurtlama olmamış 13. Gün de yumurtlama olmş çnkü benim yumurtlama günümde de testim bu şekildeydi. 11-12 sini değerlendirmişsindir zaten bugünü yarını da değerlendir
AnnelikHayali Zeysezer az önce gönderdim, haber bekliyorum ondan da. Geçenki mesajıma iki gün sonra cevap alabilmiştim, yoğun o da yazık iki çocukla bize de yetişmeye çalışıyor sağ olsun.
AnnelikHayali KkubraOz evet onları değerlendirdim canım. Öyle yapayım bari. Adetime de 11 gün kaldı. Şaşırdım valla.
KkubraOz AnnelikHayali olsun olsun olursa geç döllenme gibi olur o yüzden değerlendir sen dediğin gibi 😍 yumurtlama görmekte bişey geç olsun varsın 🥰
Mavi34 AnnelikHayali Evet sonuncun yumurtlama olabilir yada 1 haziran olabilir yumurtlama en koyu olduğu günlerde oluyor. Sen bu günleri degerlendir yumurtlamanın ertesi gün çatlama olur o günler hep gebelik olabilecek günler 3 günü değerlendirmek gerekir
AnnelikHayali Mavi34 çok teşekkürler yorum için. 🥰 inşallah bu ay hamilelik testinde de çift çizgiyi görmek nasip olur.