Cerenn48 bana doktor hergun duşa gir orayı sadece sabun köpüğüyle yıka dedi dobra temiz bı havluyla suyunu al saç kurutma ile kurut dedi bide krem vermişti iltihap için onu sur dedi bir ay sonra estetik kremi verdi onu sur dedi

Ozlem23 yatarken kalkarken zorlandiniz mı bide o dikişler hemen açılacak bişey mi

Cerenn48 ben cumartesi ameliyat oldum canım, korkma sakın korkulucak bir şey yok. Yürüyüş inan her yürüyüş yaptığında kendini çok daha iyi hissediyorsun ben ilk gün ayağa kalktım Allaha şükürler olsun ikinci gün yardımsızdım bugün hamd olsun daha iyiyim 🥰

Cerenn48 yalan yok ilk gün ve ikinci gün kalkarken zorlanıyosun destek al ama dayanamicağın bir ağrı değil kesinlikle

Cerenn48 biraz ağrıdı ilk hafta ama sonra geçti yok öyle kolay ayrilcak gibi durmuyodu çok cabukta kaynadı zaten benimkiler

gulapikk agrida değilim canım bı can getiriyorsun dünyaya ağrı olur elbet ama dikislere zarar veririm diye korkuyorum

Cerenn48 çok dikkat et hayatım ani hareket yapma, zaten yeni nesil lazerle yapıyolar özele mi gidiyorsun devlete mi bilmiyorum ama bana lazerle yapıldı. Su geçirmez bandajda yapıştırıyorlar Allahın izniyle dikkat et ilaçlarını düzenli kullan, asla korkma. Doğum hikayemi profilimden oku istersen bi rahatlarsın 🥰 sağlıkla getir miniğimizi dünyaya❤️

gulapikk özele gidiyorum canım kendin gibi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim doğum hikayeni okudum o kadar güzel ki bı nebze olsun motive etti beni öpüyorum miniginin gözlerinden 🥰😘 inşaallah herşey benim için de güzel olur teşekkür ederim ❤️

Cerenn48 ilk gebeliğimde spinal sezeryan oldum. Dikiş atılmadı yapıştırıldı. Hiç bir bakım yapmadım sadece iki gün duş alma kuru tut demişti doktorum.

MineLule Sezeryandan yana bir sıkıntım olmadı 🙏
                  İkinci doğumum nasıl olacak bilmiyorum inşallah iyi geçer 🤲