Kızlar Sezaryen sonrası dikiş bakımı yatıp kalkma nasıl olmalı dikislerin açılmasından vs çok Korkuyorum enfeksiyon kapar falan diye hep kötü düşünüyorum belki ama ne yapmam gerek yardım edermisiniz 😔
Sezaryen sonrası bakım 🙏🏻
Cerenn48 estetik dikiş olacaksa korkma bakımı kolay antiseptik ilaç veriyorlar tentürdiyot pamukla duş aldıktan sonra bölgeyi kuru tutucaksin penye kesbdikis bölgesinde koy ilacinida günde 2 kere kullann zaten antibiyotik lavaboya cikmann için şurup ve ağrı kesiciler veriyorlar yataktan kalkman içinse yakınına tutup kalkabklecegin bi destek koy sandalye vs gibi
Seymassrioglu bı sorun olmuyor dikkatli olunca değil mi
[silindi]
Cerenn48 bol pasuman sk sk yürüyüş duş iyi geliyor cnm
Cerenn48 estetik dikiş olacaksa korkma bakımı kolay antiseptik ilaç veriyorlar tentürdiyot pamukla duş aldıktan sonra bölgeyi kuru tutucaksin penye kesbdikis bölgesinde koy ilacinida günde 2 kere kullann zaten antibiyotik lavaboya cikmann için şurup ve ağrı kesiciler veriyorlar yataktan kalkman içinse yakınına tutup kalkabklecegin bi destek koy sandalye vs gibi
Cerenn48 yok 25 gün oldu çok daha iyi kuru tut pansuman yap yeter yürüyus yaparsan daha iyi her adım bir ağrı kesici demişti doktorum
yagmurbalci iki hesap aynı kişi mı 🤔
Seymassrioglu tamam canım çok teşekkür ederim dikkat edicem
[silindi]
Cerenn48 yok cnm olmuyor bisey
Cerenn48 yok canım
yagmurbalci aynı yazı olunca aynı kişi sandım teşekkür ederim ☺️
[silindi]
Cerenn48 o d cnm her zamn
Cerenn48 rica ederim canım