Kızlar Sezaryen sonrası dikiş bakımı yatıp kalkma nasıl olmalı dikislerin açılmasından vs çok Korkuyorum enfeksiyon kapar falan diye hep kötü düşünüyorum belki ama ne yapmam gerek yardım edermisiniz 😔

Cerenn48 estetik dikiş olacaksa korkma bakımı kolay antiseptik ilaç veriyorlar tentürdiyot pamukla duş aldıktan sonra bölgeyi kuru tutucaksin penye kesbdikis bölgesinde koy ilacinida günde 2 kere kullann zaten antibiyotik lavaboya cikmann için şurup ve ağrı kesiciler veriyorlar yataktan kalkman içinse yakınına tutup kalkabklecegin bi destek koy sandalye vs gibi

• [silindi]

Cerenn48 bol pasuman sk sk yürüyüş duş iyi geliyor cnm

Cerenn48 estetik dikiş olacaksa korkma bakımı kolay antiseptik ilaç veriyorlar tentürdiyot pamukla duş aldıktan sonra bölgeyi kuru tutucaksin penye kesbdikis bölgesinde koy ilacinida günde 2 kere kullann zaten antibiyotik lavaboya cikmann için şurup ve ağrı kesiciler veriyorlar yataktan kalkman içinse yakınına tutup kalkabklecegin bi destek koy sandalye vs gibi

Cerenn48 yok 25 gün oldu çok daha iyi kuru tut pansuman yap yeter yürüyus yaparsan daha iyi her adım bir ağrı kesici demişti doktorum

[silindi] hani kalkarken karnımızı kasıyoruz ya canım dikişler patlar mı diye korkuyorum

Cerenn48 bana doktor hergun duşa gir orayı sadece sabun köpüğüyle yıka dedi dobra temiz bı havluyla suyunu al saç kurutma ile kurut dedi bide krem vermişti iltihap için onu sur dedi bir ay sonra estetik kremi verdi onu sur dedi

Ozlem23 yatarken kalkarken zorlandiniz mı bide o dikişler hemen açılacak bişey mi

Cerenn48 ben cumartesi ameliyat oldum canım, korkma sakın korkulucak bir şey yok. Yürüyüş inan her yürüyüş yaptığında kendini çok daha iyi hissediyorsun ben ilk gün ayağa kalktım Allaha şükürler olsun ikinci gün yardımsızdım bugün hamd olsun daha iyiyim 🥰

Cerenn48 yalan yok ilk gün ve ikinci gün kalkarken zorlanıyosun destek al ama dayanamicağın bir ağrı değil kesinlikle