• Doğum
  • Doğuramayanlar kulübü 😅

glnzem canım bende bugün gittim kontrole normalde haftada bir çağırıyor bende senin gibi 39 haftayım her şey normal doktor dedi cuma günü acildeyim sabah nst çektir yanıma gel dogumhanede olurum dedi neden öyle dedi acaba Bilgin varmı

Bende 40+4 oldum sancım yok doktor 40+7 de suni sancıyla başlatıcaz dedi

Papatya9 evet şuan 39. Haftadayım kafası 40 veya 41 görünüyor. Doktor alttan bakcak Perşembe günü ona göre karar vereceğizz

Best11 devlet hastanesi mi nasıl olmuş ta hemen sezeryana almamış 🙄

Canipek7 bilemiyorum ki çatı muayenesi oldun mu ? Açılman falan var mı ? Benim nişanım gelmeye başladı 🙈

38+3 bende de hiç belirti yok 🙄 2 gün sonra randevum var umarım açılma olmuştur. Son 11 gün diyor ama sanki 111 gün🤦‍♀️🤣

Glsmyldz09 bir ihtimal doktorumuz kendi sancın olabilir son ana kadar doğalını bekleyelim diyor 😥her gidişimizde çatı muayenesi doğumu tetiklemeye çalışıyor

Glsmyldz09 keşke bende beklesem 39 a kaadar yaa 37+2 bır suru dancım cıktı 1 cm acılmam var bence anne karnında her saatı onemlı

glnzem 37+2 benımde az kasılma cıktı nstde alttan baktı 1 cm acılman var dedı ınslalah gelmez ya cok ıstıyorum 39.haftaları gormeyı

Glsmyldz09 bide o ay boyunca kiz bebek erken gelir diye beni korkuttular😂ama babasini dinledi sanirim simdide babasi kizimi ver artik diyo😁😁😁

Glsmyldz09 39+1 Erken doğum riskim var di şimdide gelmek bilmiyor prenses hanım 🤪

glnzem yok canım hiç olmadım çatı muayenesi yapmadı doktor öyle deyince bi garip oldum

Glsmyldz09 katılıyorum kesinlikle. Zaten bebek içeride gelişimini tamamlamış. 41 hafta nedir? Anneye de bebeğe de eziyet gibi geliyor bana 🙄

aslannaz21 Ay ne güzel ya bende bir an önce bu haftalara felmek istiyorum 🌺🌺