Tugba2303 madem suni sancı verecek 41.haftayı niye bekliyor bende bu doktorları anlayamıyorum 🤦🏻♀️
Doğuramayanlar kulübü 😅
Bende 40+4 oldum sancım yok doktor 40+7 de suni sancıyla başlatıcaz dedi
38+3 bende de hiç belirti yok 🙄 2 gün sonra randevum var umarım açılma olmuştur. Son 11 gün diyor ama sanki 111 gün🤦♀️🤣
Glsmyldz09 bir ihtimal doktorumuz kendi sancın olabilir son ana kadar doğalını bekleyelim diyor 😥her gidişimizde çatı muayenesi doğumu tetiklemeye çalışıyor
Glsmyldz09 keşke bende beklesem 39 a kaadar yaa 37+2 bır suru dancım cıktı 1 cm acılmam var bence anne karnında her saatı onemlı
glnzem 37+2 benımde az kasılma cıktı nstde alttan baktı 1 cm acılman var dedı ınslalah gelmez ya cok ıstıyorum 39.haftaları gormeyı
Glsmyldz09 bide o ay boyunca kiz bebek erken gelir diye beni korkuttular😂ama babasini dinledi sanirim simdide babasi kizimi ver artik diyo😁😁😁
Haticedkmn hahha benim eşim de aynısını diyo doğsun da uykusuz kalıyım artık diyo 🤣🤣
Glsmyldz09 39+1 Erken doğum riskim var di şimdide gelmek bilmiyor prenses hanım 🤪
Glsmyldz09 katılıyorum kesinlikle. Zaten bebek içeride gelişimini tamamlamış. 41 hafta nedir? Anneye de bebeğe de eziyet gibi geliyor bana 🙄
Glsmyldz09 bende bendeee 39+2olcaz 00:00 itibari ile sancilarm var acilma yok bekliyoruz
aslannaz21 Ay ne güzel ya bende bir an önce bu haftalara felmek istiyorum 🌺🌺
Gelirsin allahin izniyle