Aysecelik17 Mimoza4343 benimde 39 haftalık bugün ama bende de aynı ne ağrı ne sancı var 😏 8 haziranda doluyor günümüz
Halaloy7 Arifcaninannesi 9 Haziran’a gün verdi doktorumuz dün 🙏 daha erken gelmek istemezse inşallah 9 Haziran’da kavuşuyoruz 🙏🥺😊
elifkurt96 Arifcaninannesi Vere artık 37+2 Haziran 15 doğum bakalım sabırsızlıkla bekleniyor minik kızımız 🥰🤰❤️
Arifcaninannesi elifkurt96 Ayy bende ayin 15 cok istiyorum ama mumkun degil esim oglum 15 isterdimki bu oglumda 15 olsun
Mnssss Zeynep17- hazırlıklı ol dedi canm aynen gelişimi 2 hafta önde gözüküyor vakti saatinde hayırlısıyla kucağımıza alalm inşallah bebislerimizi ☺️
-ilknur87- 37 haftalığım 11 haziranda 2.sezeryanım olacak 😬 hepimiz sağ salim atlatalım yavrularımıza kavuşalım inşallah 🙏
Melikeozkan28 Arifcaninannesi ben de 38+1 im dün gece aşırı bel agrısı cektım ama sabah kalmadı agrım ve çok suya gırıyorum başka ne yapmam lazım bayanlar
elifkurt96 Arifcaninannesi Bizimde evlilik yıl dönm. Ama bizim bıcırık 34. Haftadan berli kanalda doktor her an gelebilir dedi şuan 37+2 ama gelmedi hala 🧿🥰🤗
Niaa Arifcaninannesi uygulamaya göre son 5 ama hiçbir belirti yok bugün doktora gittim ne sancı var ne başka bişey gelmeye niyeti yok sanırım 😒