elifkurt96 Arifcaninannesi Bizimde evlilik yıl dönm. Ama bizim bıcırık 34. Haftadan berli kanalda doktor her an gelebilir dedi şuan 37+2 ama gelmedi hala 🧿🥰🤗
ib_21 38+2 olduk henüz gelen giden yok😃 perine masajı squat ve pilates topu yapıyorum 2 haftadır. Perşembe kontrolümüz var bakalım ne durumda bebiş
bebeklerim2 Arifcaninannesi 34 haftalığım ama 1 hafta önden gidiyorum 35 haftalık görünüyor kısmet 18 aylıkta bebeğim var hareketli günler beni bekliyor😎😂😂😂
Arifcaninannesi bebeklerim2 Benimde 17 aylik olmak üzre cnm ik ierkekler nsl yapacagim ibilmiyorum benimde 34+5 ama ultrasonda 35+5
mlkalagz 37+1 im 💕 bu son günler geçmek bilmiyo sanki😊 önümüzdeki hafta sezeryan olucam yarın ameliyat planına göre net tarih vericek doktor 7-8 yada 9 unda alıcak bebegimi kavuşmaya az kaldı ama geçmiyor zaman😂
Jasmineee Kızlar 37+5 teyim dün muayene oldum doktor bebek yan duruyor dedi haftaya tekrar çağırdı acaba bu haftadan sonra döner mi. İlk doğumum olcak normalden de korkuyorum doktorumda bana bırakıyor biraz napcam bilmiyorum 🤷🏼♀️