ozgeekzy Mavilotta önceki gebeligimde plasenta bebekten erken ayrıldı, tekrarlama olasılığı çok yüksek, özellikle bu haftalarda. Bu yüzden bi anda öyle bir şey olmasındansa yaşam sınırını gönül rahatlığıyla geçtikten sonra doğması daha rahat hissettirecek.
Mavilotta ozgeekzy öyle mi çok üzüldüm çok zordur eminim. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Bir sebebi var mıydı peki
Destinyn Arifcaninannesi benimde son adet tarihim 27 Eylül son günü de benim tarihim ne zaman olur acaba ya
ozgeekzy Mavilotta inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz, çok zor gercekten.. preeklampsi olmuştum ben malesef, tansiyonum yükseliyordu hep, bebeğime giden kan akımında sıkıntı vardı. Allah bir daha yaşatmasın
Zeycannn Hayatmucizelerledolu benim 38+4 sağ kasık çok ağrıyor sizin de öyle mi doğum sancısı mı bu acaba
Mavilotta ozgeekzy Amin Allah sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin her şey insanlar için… Allah yardımcın olsun 🙏💕
Merve9695 Mnssss merhaba canım Züleyha hanım ne dedi ne yaptı bugün acaba cuma benimde randevum merak ettim 😊
Mnssss Merve9695 Merhaba canm nst ye girdm bebeğim 2 hafta önde gidiyormuş 35+5 olması gerekirken 37+2 gözüküyor herşey normal doğum pozisyonu da almis artık haftada bir gel dedi ☺️
Mnssss Zeynep17- Yok henüz gün vermedi normal doğum olursa bir iki haftaya da olabilir daha erken de hazırlıklı ol dedi liste verdi egzersiz yürüyus falan bunları yap dedi
Zeynep17- Mnssss çocuk önden gittiği için mi 2 haftaya gelebilir dedi bana başka bir doktor sen 37. Haftadasin doguracaksin dedi o yüzden kafam karıştı
Mnssss Zeynep17- hazırlıklı ol dedi canm aynen gelişimi 2 hafta önde gözüküyor vakti saatinde hayırlısıyla kucağımıza alalm inşallah bebislerimizi ☺️
Cemrece Arifcaninannesi 38 haftalik olduk cati muayenem yapildi simdilik normal gozukuyor dogum nasip tabi. Persembe tekrar gorusuruz dogum yapmazsan dedi doktorum bekliyorum 😊
Cemrece Hayatmucizelerledolu Benim kasiklarim da adet agrisi gibi agri oluyor bi sure sonra geciyor acaba yalanci kasilma falan mi